-
Raulblanco7 #23213 Készül készül, de nem olyan gyorsan mint mindenki szeretné, már játszani kellene vele, de még mindig csak alfa teszt állapot, persze megértem, még nem dolgoztak annyi ideig vele mint amennyi ideig egy komoly mmo készül, és ez egy nagyon összetett mmo + single player játék is egyben, rengeteg technikai kihívással, de azért ami van, az nagyon szép, ez az utolsó 3 nagyobb bemutató:
Jövő év első harmada körül várható a 3.0 a teszt szerverekre, ami már küldetés rendszert, foglalkozást, több bolygót tartalmaz: 3.0 demo
Űrállomásról indul, quantum travel, leszáll egy bolygóra, közben megmutatja hogy a bolygó teljes egészében bejárható, le is szállnak egy random helyen, aztán tovább a leszálló helyre, ott küldi felvesz, vissza az űrbe, quantum travel másik bolygóhoz, űrharc, EVA suitban átrepül a szétlőtt űrhajóroncsba, ott fps harc, vissza hajóba, tovább a bolygóra, ott rover vs hajó vs egyéb jármű harc, fps harc, küldetés vége.
Procedural planet bemutató: Link
Itt egy bolygót mutat a kamera az elején amit készítettek, az egész teljesen körbejárható, persze a fontos dolgok kézzel lesznek csinálva mindenhol, de a maradék így lesz feltöltve. Leszáll a hajóval, be a roverbe, és felderít egy hajóroncsot, közben fps harc, bemutatja hogy minden valós időben történik, felnézve látszik a távcsőben az űrállomás ami mellett az űrben elrepültél, mondták hogy ha az űrben épp nagyobb űrcsata lenne, akkor az is látszódna a bolygóról nézve is. aztán tovább a roncshoz, környezeti hatások, fps lövölde, homokszörny, vége.
Star Marine, fps aréna teszt gyakorlatilag, ez talán idén még kijön asszem: Link
Itt lehet majd tesztelni az fps harcot, persze már most is van a tesztben fps harc, bemész, mész a hajóval, és ha találkozol valakivel, lelőheted egy állomáson vagy az űrben, de itt ugye ez aréna teszt lesz, szóval nem kell keresgélni embert sokáig hozzá. Tetszik nagyon hogy szétlövi az üveget, és kimegy az űrben EVA-val, a másik oldalon lévőket pedig így támadja meg, hogy ott is szétlövik az üveget és repülnek befele meg lő mindkét fél közben.
Ez meg egy nagyon király ingame tesztszerveres felvételekből összevágott bemutató: Link
Ebből azért látszik hogy már most is el lehet ökörködni bent, és ez már viszonylag régebbi verzió, azóta fejlődött viszonylag sokat. De már itt is volt benne EVA harc bázisban űrben, ember vs hajó, vagy olyan is hogy hajóból lőttek ki gépfegyverrel a nyitott raktérajtón :)
Jelenleg én is inkább csak a fontosabb dolgokat követem, annyira nem vagyok képben, 1-2 havonta felnézek, meg a nagy bemutatókat megnézem, de kb ennyi, majd ha napi szinten lehet vele játszani a teszt szerveren, akkor majd játszom vele, talán az az fps aréna már jó lesz erre.