Kotomicuki#23106
A 16 helyett 9 karakterrel van 16k Zen-em, sz'al, nem értem, hogy miért is lenne az olyan rossz eredmény a 400 körüli árfolyamokon - közben kellett fejlesztenem és a store-ból, Zen-ért vásárolnom is ezt-azt, ami kicsit visszavethetné az "eredményeimet" (100-as doff-hely, és a temporal-nak pár konzol upgrade), de ez "apróság" volt a >2,5 millió dili' (12k Zen) lefinomítása mellett.
A tour-okhoz nincs még flottám (az apró, dili'-s hajók árát is inkább Zen-né tettem, a nagyok meg kellenek a tour-hoz, ezért azok csak minden másnap bevethetőek), így abban sem 100%-os a hatékonyságom. Az itt "kieső" dili'-mennyiséget a repu'-pontok "égetésével" pótlom, hogy mindenképp meglegyen a karakterenkénti, napi finomítási limit.
Ha, esetleg az kavarna be, akkor közlöm, hogy nem éltem a "felajánlott", "ingyenes" előfizetéssel, így nekem minden szimplán jön.
Értem én, hogyha vennék 4x4 karakterhelyet - akciósan!!! - és azt mind feltölteném, felhúznám és azokkal is hoznám a napi, maximális kvótát, akkor 3x ennyim is lehetne, de, amíg nincs az admirality-hoz kellő mennyiségű hajóm, hogy valóban kihasználhassam a benne rejlő lehetőségeket, addig a "játékra" fordítható időm nagy részét leköti a 9-el való "szerencsétlenkedés", mert erőforrások híján, bizony 10-15 perc/karakter a napi limit elérése...