Plata#22765
Hát hallod 1000 diliért nem fogok elmenni gornra,ha annyira kell a dili előveszem a bankból azt a szar dili kártyát és használom,de ahhoz sincs kedvem.Dili eventen konkrétan 1 darabot sem használtam fel,lusta voltma ahhoz hogy elmenjek oda meg bányásszak is.Ha erre lusta voltma akkor gondolod majd 1 órát fogok malmozni hogy szaros 1k diliért bemenjek?
Nem.
Minefield sosem erről szólt,hanem arról hogy hogyan szopassam szarrá a többieket.És szerezzek sok pénzt,de az már elúszott.
A két minefield és kerrat nekem arról szólt hogy én legyek az első.Lehet hogy nem fog tetszeni,de nekem erről szólt,volt idő amikor nekem a fél napom abból ált hogy kerratra jártam vagy minefieldre,de nem pvp-ért,bár néha azért is,hanem hogy le alázzam a csapattársakat és én legyek az első.Kerrat-on kiírja a végén kinek mennyi pontszáma van.És volt idő amikor nekem az állati nagy kudarc volt ha nem voltam mindig az első.Gorn-on meg hogy ne én legyek az első az nem is lehetett.Volt olyan karim amit kerratban húztam fel 50-re,és sosem volt második helyezett.
Gornon nekem csak Raul volt ellenfél,mert ő is tudta hogyan kell jól csinálni. Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.10. 16:56:54