Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

húzd fel 14-re, alatta csak tüzijáték. 13-ról 14-re ugorva sokkal többet nő a sebzése mint a többi szintlépésnél.
nekem a 60k-s tac-on is csak 1db epic a fegyverekből és a tac konzolokból is, a többi ultra rare.
Hát most vettem Mk VII UR crtdx3+crth antiproton beameket, és felhúztam eddig Mk. IX-re. Meglátom hogy szuperálnak. Meg persze tervezek venni flottás adv. tac. vulnerability locator konzolokat, mert most csak "sima" VR antiproton mag regulatorok vannak.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

semmi, az ugyan az, azonos crtd4 ap-nél 80% szorzókból + 20% proc.
herald crtd4 80% szorzókból, de nincs plusz 20 proc, hanem stackenként 7% damage, max 3 stack.
Furcsa, hogy a herald antiprotonnál %-ban van megadva a crit. sev. bónusz, a sima aniprotonnál meg +60 +80 vagy ilyesmi. Voltaképpen mi a difi?

Igazából tankosra van,most néztem.

Le van neki,de csak úgy összevissza.mert groundra csináltam.

Azért gondolom a maradék 266 ezer skill pontot le szoktad osztani spacere? <#guluszem1>

mk7-8 sima antiproton volt. Bőven jó és pikk-pakk felhúzható 14-re. Amúgy meg az árak állandóan változnak...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.09. 12:36:28

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Nézd a t5 battlecruiser pack megvan,az a hajó atom jó volt,de csak 14k zenem maradt,és nekem már nyár óta világos volt hogy a T6 Guramba,B'rel és Karfiol jön,és azok fontosabbakTavasz óta rájuk farmoltam a dilit,ki farmoltam 27+k zent,de vettem közben egy két hajó packot,kari helyet acc bank slotokat. .És különben is,fed oldalon tüsihajú engimnek adnám,neki meg ott van az 5-6 Galaxy,mászkáljon azokkal.

Nem tudom még a winter eventet hogy tudom végig csinálni,jönnek az ünnepek,amit én kurvára rühellek,nem tudom mennyire lesz időm majd játszani,de legalább 15k zent szeretnék winteren farmolni,és akkor utólag megveszem t6 battlecruiser és pilot packot,kivéve ha kijön a sci pack,mert akkor az a fontosabb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 12:00:27

"a battlecruiser pack nincs meg nekem" - menten lefordulok a székemről: kezdőként azt néztem ki elsőnek, mint megveendő, T6-os hajó(k), mert azokból, kis megkötéssel, szinte mindent lehet építeni (egy kezdőnek)! <#wow1>
<#wink>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Akkor fed oldalon mondj egy létező hajóval,sci vagy tac karival,az engi az nekem nem dps-re van,jobban szeretem tanknak.Bár az is szóba jöhet,a pliot pack és a battlecruiser pack nincs meg nekem meg a hestia,a többi T6 hajó megvan úgy emlékszem.

Karfiol ilyen viccesen néz ki most.

Nekem azt mondták jön a t6 fek'lhri hajó pack.
És azt is hogy a t6 karfiol antiprotonos lesz,ezért is vásároltam be antiproton fegyókat.<#ravasz1>
Na meg fleet ship module is megvan a T6 karfiolnak.<#sir>

nem is létezik olyan hajó szerintem. mármint nincs játszhatóban.
igazi hajót válassz ami játszható, és kapsz egy olyan buildet ami dps király.

szerintem tök fun vele játszani, pl mirroron, a sok kis balek szenved a vége felé a 20 hajóval mert nem zárogatják a portálokat. haldokolnak, én meg akkor na, legyen gyereknap, odamegyek a taccal, nyomok 2-3 buffot és egy fawot, és faw végére robbant mind a 10-20 hajó ami 10km-en belül volt.
hatásvadász kicsit.

borg alerten szórakoztam még ezzel. gyerek szenved hogy leverjen egy csapatot, hagyom meghalni, újraéled, megvárom míg közelér, hogy lássa hogyan kell, és aztán 2 sec alatt szétlövöm az egész bagázst 😊

szóval, van ebben is fun.
A dread lomha taliga lesz és nagy.Szóval tuti bím.<#rinya>
Karfiol újra bugos.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 11:15:41

beam - dhc?
Bár gurambára is azt mondták hogy flow-os konzollal jön,oszt a végin partgenes volt.<#ravasz1>
Én meg flow-os konzolokkal készültem rá.<#vigyor>

Te van egy ajánlatom,mutass nekem egy jó sci skillezést fek'lhri dreadhez,meg egy jó kis cucc buildot és megcsinálom.Bár klingon lesz.
Elméletileg flow és partgen kell majd hozzá.
De nem pvp-re.<#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 11:11:26

fegyvert megveszed 30 helyett 50-60ért epicen és nem kell bele.
jah.. experimental upgradevel kell itemenkent vagy 200k dili..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Miért,a 30k dps-es kari már komoly. <#vigyor>
Rohadt hamar megunnám,főleg mert a fel cuccolásához vagy félévig kéne pénzt farmolni,utána milliárd dilit beleölni upgrade-be.
Az upgrade meg sosem sikerülne mert akarnám hogy sikerüljön.<#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 10:55:32

Csak egy komoly karaktert csinálnál végre egyszer, ami tényleg komoly.
Lehet keverem a shield stakkelos cuccaval! Ha hazamegyek ugyis nyomok mirrort ott kulon nezni fogom mit rak fel es mennyit.

Ha meglesz a 700 milla veszek egy adag dhct meg egy adag beamet is,dhc-t karfiolra beamet meg dreadre.
De még azt sem tudom melyik hajót akarom majd használni.<#whatever>
Lehet a dreadhez csinálok új karit.
Karfiolos karinak nincs flow skillje,és a dreadhez kell partgen meg flow is.
De akkor azt komoly karinak csinálom,nem farmnak mint a karfiolost.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 10:20:01

Hát a beam array olcsóbb is, 800-1000 k körül vehető, míg az ur crtdx3 crth dbb a 2 millát verdesi alulról. :-)

akkor rakj fel dhc-t, van az is.
7-el kiegyeznék, mert 3 a max stack ami fent lehet egyszerre.
Ki kéne próbálni,de nem tudom melyik karinak kéne.
Nekem a T6 Karfiolra kellene majd anti vagy a fek'lhri dreadre.
De bevallom nekem carrieren a dhc jött be.

Nekem 8 beam array van fennt! De még nem sikerult 7nel többet feltenni! a 2,5% keves! 😄

amelyiket használni akarsz. beam bank nagyobb dps, de kevesebb szabadság, mert folyamatosan előtted kell legyen a target.
20 sec.
próbáltuk, de csak 6 beammel, viszonylag keveset, de fawwal már 2-3 fent volt, az már jó.
Köszi. Beam array, vagy beam bank?

valami 10 masodpercig van fennt, en fawwal használom és sajnos nehezen stackel!

kicsit lilás sötét kék. baszott jól néz ki.
a proc miatt kiesik 20% crtd, viszont fawwal teljes szettel fent van 3 stack a saját procból, az +21% sebzés.
és ez ténylegesen 21%, nem az alapra, hanem a tényleges aktuális sebzésedre megy, szóval ha sol systemben 2000-et ír a fegyvered, 3 ilyen buffal már 2420-at írna, az elég komoly, kérdés mennyire marad fent a proc.
zsirossal azt hiszem 6 beammel próbáltuk, simán lövöldözgetve csak 1-1 volt fent, de fawwal felment 2-3-ra, szóval ígéretes, de nincs összehasonlítási alapom még.
A herealdon kevesebb a crid modosito (-10 a sima antiprotonhoz kepest)! most vettem az engimnek. de a procca jó.Meg a szine is kék 😄

Szép a herald amti?
Még ki sem próbáltam.De lehet akkor igen,csak nem tudom melyik karimnál,csak a ground engimnek van antiproton meg a temporal tac-nak.

nem tudom megmondani, fogalmam sincs. én most beszerzek egy herald crtd4-es beam és dual beam szettet, de nem biztos hogy jobb egy ap crtd3 pen szettnél.
nekem kell a herald, baromi jól néz ki ahogy tüzel, dps-em meg azzal is lesz 2x annyi mint szükséges bármire, szóval nekem mindegy mi van fent, most valamit változtattak az isa-n, mert 70 helyett már csak 60-at csinálok stabilan, de megint vettem le healt, és azóta még 50%-ra sem nagyon megyek le, hogy elnyomjam a fleet supportot és a go down figthting-ot. szóval vígan elvagyok egy hazard emitter 1 és egy reverse shield 1-es heallel, minden más dps.

(persze azért van egy desperate repair hajó trait, guardianról, az healel sokat néha, vagy ablative shell boxos trait, az is, deltás vagy undine aktív repu, nem tudom melyik, ami a zöld pajzsgömböt adja, a romulán láthatatlan pár secig repu, de ez alap minden hajón.)
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.09. 09:03:23
kis szintű mk 6-7-es ultra rare antiprotonok amik félresikerültek, pl acc crtd3, crtd2 crth pen, ezeket 200k - 1m között nagy darabszámban szórják be, mert az elit számára ez félresikerült selejt. az átlag játékosnak viszont kincset érő csodafegyver. megveszed, szép lassan ahogy tudod felupgradeled, pl a heti 1db ingyen epizód küldis upgrade techel, vagy veszel hozzá exen.

14-es ur-en már nagyon jó az. Raan is 14-es crtd3 crth-val csinál 50k-t a schimivel. persze neki egyéb cuccai is nagyon jók, félig a sajátomnak is érzem a hajóját, elég sok mindent az én tanácsomra használ benne.
Raul!

Melyik a jobb, a sima antiproton crtdx3, vagy a herald crtdx2+crth?

Őszintén szólva nem tudom, hogy hol és milyen ur crtdx3 beamet láttál 500k körül. Én most reggel néztem, de a legolcsóbb mk 12 ur beam egy omni antiproton, de az is 1,2 milla. Nyilván valaki megvette, amit láttál. :-)

Ilyesmire hajtok én is, már közel vok a célhoz: még pár darabját beillesztem a kirakós játéknak és meg is lesz az! <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

LOL.Ne viccelj már,ground karival letolom egyedül.<#wilting>

Borg Red Alertről volt szó...

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Egyedül egy ISA azért kemény,és kell hozzá nagy dps.

Egyébként a Raul által ajánlott VR herald antiproton is jól megy nálam, pedig csak crtdx2 + crth.

Ja, ultra rare :-)

Mi az az ur beam?

Életemben először bementem egy pve queue-ra, óvatosságból alap szinten. Nem volt nehéz. Romulán hajókat kellett kiszabadítani tholian fogságból. Azért így egyszerűbb markokat szerezni, mint a naponként ismételhető küldikből, vagy red alertekből. Loot is jött vagy 100000 ec.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.08. 20:20:20

Nem nagy kunszt de szerintem nem hajótól függ az, hogy egyedül le tudod e nyomni. Én az ajándék t6-os ferengi hajót használom mostanában azzal is megvolt egyedül. Veszel rá sok x3 UR beamet vagy cannon és azzal simán megy. Délelőtt 500 ezer környékén volt darabja.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.08. 20:03:39

Mert láttam, hogy van, aki egyedül is tudja csinálni - mire végignyomok 4 skill-t és indítanám a zuhét, már el is tüntette őket (nem feltétlen sci karival).
Nekem meg nincs még olyan hajóm, se felszerelésem, ami ezt tudná és ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak.

A borg-os RA amúgy is kedvez a "kiscsoportos" harcászatnak: nem futnak egymás védelmére, így egyenként lehet szétverni a csapatrészeiket. A boss már más tészta, de néha elég jó loot-ot dobnak a kicsik, ha mást nem, akkor legalább azt elhozom és 100k nettóval több vok.

Miért akarod te egyedül csinálni?