Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm...lehet, hogy mégis a kobali set lesz a command cruiseren. Van rá esély, hogy a kobali warp coret megint ki lehet szedni anniversary eventen, mint idén januárban?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Földön sose nézd.
A zenes tudtommal nagyon jó.

De ez földön is kimagasan keveset mutat.
Amúgy maga a jelenség azért van mert a földi résznél nem számolja rá a módosítókat.
Ahogy látom az összes space cucc a földön más statoz mutat, és fordítva, azonban konkréten erről a fegyverről nem tudok nyilatkozni, mert nem használtam soha.

Srácok, a küldiből kiszedhető Retrofit Phaser sebez rendesen, és csak a földi környezetben van elírva a sebzése az inventoryban, vagy bugos és alig sebez? Melyik?
Értem, köszi, próbálkozom. Az a baj, nem szoktam átböngészni a küldiket, ami felbukkan elfogadom, ha "megéri" megcsinálni, így lövésem nincs mit kellene feltétlen megcsinálni. Korábban valaki linkelt be egy leírást a jobb cuccokat dobó küldikről, ideje lenne átnéznem 😊 Bár fingom nincs, milyen felszerelések azok, amikre gyúrni kellene...

Nem tudom meg mondani.romulánnal szerintem sosem csináltam.De szerintem próbáld meg a küldit,elvileg kéne romulán változatot is adni.
De az a warp amúgyis elég szar,csak akkor jó ha antiproton fegyót használsz,bár akkor is van jobb.Szerintem próbálj valami másik küldis magot szerezni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.01. 20:30:47

Nekem a reman hajómon flottás mag van, de a breen szettben van singularity core is. Bár az is szettben ér vmit, a reman hajómra meg reman repus szettet akarom.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.01. 20:18:55

Mákonya! <#crazya>

Nekem most már az orion engim is elérte az 52-es szintet, így kinyílt az admirality rendszer. Itt is 17 hajót tudtam neki összehozni ugyanúgy, mint a remanomnak. A nagy öregek erre biztosan legyintenek, de pillanatnyilag nincs többre lehetőségem. A mirror hajók nagyon drágák lettek sajnos. Ennél a karakteremnél a winter eventes breen térhajtóműre gyúrok. Ez a karakterem most egy An'Quat command cruiserben ül. Baromi jó kis hajó ez. <#violent>

Van ez a Sphere of Influence küldi s benne ugye a Obelisk Subspace Rift Warp Core, ami nem használható Warbird tipuson. Szóval a set bonus nekem nem fog összejönni belőle az ajándék ar'kif tactical carrier warbird retrofit hajómon? (klassz írás lett, bocs érte)

Sima lila,semmi accelerator,csak mk10-ről mk12-re akartam uppolni,erre 0% eséllyel epic lett.<#zavart1>

Sima lila tech upgrade volt, vagy valami accelerator is?

Vegyél mk10-et és uppold.<#vigyor>

Plata, elég lesz legalább olyan helyeken ne híreszteld, ahol ott vagyok, mert nekem:

-430 valahány Lock Boxból 0 hajó
-múlthéten 23%-ra baszta megadni az Epic-et
-tegnap újrapróbáltam 26% és nem lett Epic a XIV-es Neutorinum Alloy-om

😄

Esküszöm felmegyek a hajódra és kifosztom a bankodat 😄
Ma Mk10 flottás neutronium alloy 0% eséllyel azonnal epic lett.<#vigyor>

Az új fegyver viszont érdekesnek tűnik azzal az ellenségtől elveszem magamat gyógyítom effekttel. De valószínűleg marad az AP a favorit.
Érdekes.De nem túl nagy szám.

cheat

látom felraktad az új küldis torpedót. vélemény?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.31. 14:03:49
Hatalmas szerencsém lett ma,4% eséllyel beadta epicre a torpedómat upgrade.

De jó, hogy nem vagyok otthon, így nem idegesítem magam. <#circling>

Istenem...

"Attempting to connect to controller tracker.."

És már lassan 4 perce, ahogy elnézem a nettel semmi baj.
Vége leállásnak van szerver.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.30. 17:11:31

Jól hangzik.

Contra nerf úgy látom nem lett,több mint 300 contra jött egy nap alatt.Marha jó kis eredmény.

Mondjuk a marauder azon ritka kdf cirkálók egyike, amelyikre nem lehet dual cannont rakni.

Jaja, szomorú ügy volt.

No de folytatódjon a felfedezések és harcok kora a trek univerzumban. <#kacsint>

Sajnos, már nem. A kedvenc pályafutása eléggé csúfosan ért véget - és nem a dohjó-ban! <#shakehead>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Bocsi az offért, de a nickedből kiindulva, szoktad követni a szumó tornákat? <#circling>

Ma megint 2 óra leállás... <#action>

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Némi skill-pont és modul segítségével meg lehet velük élni, de azért az (dupla)ágyú - torpedó - turret a Raptorokon az igazi: ők könnyebben tartják a pozíciójukat az ellenfél mögött, vagy váltanak célpontot.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Gundark 1 1
Köszi behúztam ezt is 😊
Danke sehr! :-)

Újabb giveaway van ami ezúttal doff packot ad.

link
Lószar sincs a mai peccsben, csak a kedden bekerült bugok masszírozása.
Én most a marauder cruiserből csináltam egy cannon-turret buildet. A build shareerben, meg máshol is láttam, hogy többen is csináltak ilyet, és egész jól boldogultak vele. Kipróbálásra nem került sokba, mert az ágyúk olcsók voltak, a turretek meg megvoltak egy másik buildből. Az omni beam volt drága, de azt akkor is tudom használni, ha át kell végül az egészet beamre szerelni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.29. 19:51:17

De vissza lehet tenni őket, nem?

Mondjuk én szombatig nem leszek otthon, addig talán javítanak vmit,

Fél giga,de kurva lassan jön le,és elbassza a karidat,eltűnnek a traitjeid.

No tényleg, a mai patchhel jöttek végül az új mirror hajók?

(mondjuk most rágugliztam a pacs nótára, és elég halovány... mi ezen fél giga...)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.29. 19:18:19

"de a vuki nagyon nyögvenyelős cucc."

És akkor még finoman fogalmaztál. Nekem csak durvább jelzők jutnak eszembe róla... múltkor borg alerten konkrétan rá se bírtam fordulni a kilövendő csoportokra hogy odawarpoljak mire kilőtték őket 😊 Borzalom amivel ez a hajó fordulni képes.

Viszont nagyon strapabíró, ez tény.

Jah.Akkor tényleg nem elérhető.Csak wintertől.

Nem unlockolhattam, mert idén augusztus óta játszom. <#awink> Addig legfeljebb használom az obelisk warp coret.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.29. 18:28:58

Nem tom,nem tudok felmenni,de a winter vendor bármikor elérhető,ha unlockoltad a winter eventen.

Bár ha jól értelmezem a wiki leírást a ferengi vendor is csak a winter evet alatt elérhető. Ugyebár az én karim akkor még nem volt meg. Kénytelen leszek megvárni.....

De ugye a fur gyűjtéshez nem kell 13 kari? <#awink> nekem összesen van 5, de csak 3 belőle 50+.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.29. 18:25:52

Na engem ma nem enged fel.Majd egy óra alatt 32%-ot frissített.

Igen azt tudom. :-) Arra gondoltam első körben.

Vagyis a warpot nem lehet eladni,a winteres tokeneket igen.

Nem eladható.

Nekem az event alatt rengeteg jött,doffozással.Szerintem legalább 60 ezer volt,de biztos több.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem akarsz eladni belőlük? :-)

Vagy a breen magot, ha úgysem használod? ;-)

Semennyire.
Nekem még a tavalyi eventről van 26 ezer.