Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a 60k-s tac-on is csak 1db epic a fegyverekből és a tac konzolokból is, a többi ultra rare.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
herald crtd4 80% szorzókból, de nincs plusz 20 proc, hanem stackenként 7% damage, max 3 stack.
mk7-8 sima antiproton volt. Bőven jó és pikk-pakk felhúzható 14-re. Amúgy meg az árak állandóan változnak...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.09. 12:36:28
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Nem tudom még a winter eventet hogy tudom végig csinálni,jönnek az ünnepek,amit én kurvára rühellek,nem tudom mennyire lesz időm majd játszani,de legalább 15k zent szeretnék winteren farmolni,és akkor utólag megveszem t6 battlecruiser és pilot packot,kivéve ha kijön a sci pack,mert akkor az a fontosabb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 12:00:27
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

És azt is hogy a t6 karfiol antiprotonos lesz,ezért is vásároltam be antiproton fegyókat.<#ravasz1>#ravasz1>
Na meg fleet ship module is megvan a T6 karfiolnak.<#sir>#sir>
igazi hajót válassz ami játszható, és kapsz egy olyan buildet ami dps király.
szerintem tök fun vele játszani, pl mirroron, a sok kis balek szenved a vége felé a 20 hajóval mert nem zárogatják a portálokat. haldokolnak, én meg akkor na, legyen gyereknap, odamegyek a taccal, nyomok 2-3 buffot és egy fawot, és faw végére robbant mind a 10-20 hajó ami 10km-en belül volt.
hatásvadász kicsit.
borg alerten szórakoztam még ezzel. gyerek szenved hogy leverjen egy csapatot, hagyom meghalni, újraéled, megvárom míg közelér, hogy lássa hogyan kell, és aztán 2 sec alatt szétlövöm az egész bagázst 😊
szóval, van ebben is fun.
Karfiol újra bugos.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 11:15:41
Én meg flow-os konzolokkal készültem rá.<#vigyor>#vigyor>
Elméletileg flow és partgen kell majd hozzá.
De nem pvp-re.<#ejnye1>#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 11:11:26
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Rohadt hamar megunnám,főleg mert a fel cuccolásához vagy félévig kéne pénzt farmolni,utána milliárd dilit beleölni upgrade-be.
Az upgrade meg sosem sikerülne mert akarnám hogy sikerüljön.<#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 10:55:32
De még azt sem tudom melyik hajót akarom majd használni.<#whatever>#whatever>
Lehet a dreadhez csinálok új karit.
Karfiolos karinak nincs flow skillje,és a dreadhez kell partgen meg flow is.
De akkor azt komoly karinak csinálom,nem farmnak mint a karfiolost.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.09. 10:20:01
Nekem a T6 Karfiolra kellene majd anti vagy a fek'lhri dreadre.
De bevallom nekem carrieren a dhc jött be.
próbáltuk, de csak 6 beammel, viszonylag keveset, de fawwal már 2-3 fent volt, az már jó.
a proc miatt kiesik 20% crtd, viszont fawwal teljes szettel fent van 3 stack a saját procból, az +21% sebzés.
és ez ténylegesen 21%, nem az alapra, hanem a tényleges aktuális sebzésedre megy, szóval ha sol systemben 2000-et ír a fegyvered, 3 ilyen buffal már 2420-at írna, az elég komoly, kérdés mennyire marad fent a proc.
zsirossal azt hiszem 6 beammel próbáltuk, simán lövöldözgetve csak 1-1 volt fent, de fawwal felment 2-3-ra, szóval ígéretes, de nincs összehasonlítási alapom még.
Még ki sem próbáltam.De lehet akkor igen,csak nem tudom melyik karimnál,csak a ground engimnek van antiproton meg a temporal tac-nak.
nekem kell a herald, baromi jól néz ki ahogy tüzel, dps-em meg azzal is lesz 2x annyi mint szükséges bármire, szóval nekem mindegy mi van fent, most valamit változtattak az isa-n, mert 70 helyett már csak 60-at csinálok stabilan, de megint vettem le healt, és azóta még 50%-ra sem nagyon megyek le, hogy elnyomjam a fleet supportot és a go down figthting-ot. szóval vígan elvagyok egy hazard emitter 1 és egy reverse shield 1-es heallel, minden más dps.
(persze azért van egy desperate repair hajó trait, guardianról, az healel sokat néha, vagy ablative shell boxos trait, az is, deltás vagy undine aktív repu, nem tudom melyik, ami a zöld pajzsgömböt adja, a romulán láthatatlan pár secig repu, de ez alap minden hajón.)
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.09. 09:03:23
14-es ur-en már nagyon jó az. Raan is 14-es crtd3 crth-val csinál 50k-t a schimivel. persze neki egyéb cuccai is nagyon jók, félig a sajátomnak is érzem a hajóját, elég sok mindent az én tanácsomra használ benne.
Melyik a jobb, a sima antiproton crtdx3, vagy a herald crtdx2+crth?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.08. 20:20:20
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.08. 20:03:39
Nekem meg nincs még olyan hajóm, se felszerelésem, ami ezt tudná és ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak.
A borg-os RA amúgy is kedvez a "kiscsoportos" harcászatnak: nem futnak egymás védelmére, így egyenként lehet szétverni a csapatrészeiket. A boss már más tészta, de néha elég jó loot-ot dobnak a kicsik, ha mást nem, akkor legalább azt elhozom és 100k nettóval több vok.