Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A zenes tudtommal nagyon jó.
Amúgy maga a jelenség azért van mert a földi résznél nem számolja rá a módosítókat.
De az a warp amúgyis elég szar,csak akkor jó ha antiproton fegyót használsz,bár akkor is van jobb.Szerintem próbálj valami másik küldis magot szerezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.01. 20:30:47
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.01. 20:18:55
Nekem most már az orion engim is elérte az 52-es szintet, így kinyílt az admirality rendszer. Itt is 17 hajót tudtam neki összehozni ugyanúgy, mint a remanomnak. A nagy öregek erre biztosan legyintenek, de pillanatnyilag nincs többre lehetőségem. A mirror hajók nagyon drágák lettek sajnos. Ennél a karakteremnél a winter eventes breen térhajtóműre gyúrok. Ez a karakterem most egy An'Quat command cruiserben ül. Baromi jó kis hajó ez. <#violent>#violent>
-430 valahány Lock Boxból 0 hajó
-múlthéten 23%-ra baszta megadni az Epic-et
-tegnap újrapróbáltam 26% és nem lett Epic a XIV-es Neutorinum Alloy-om
😄
Esküszöm felmegyek a hajódra és kifosztom a bankodat 😄
látom felraktad az új küldis torpedót. vélemény?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.31. 14:03:49

"Attempting to connect to controller tracker.."
És már lassan 4 perce, ahogy elnézem a nettel semmi baj.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.30. 17:11:31
No de folytatódjon a felfedezések és harcok kora a trek univerzumban. <#kacsint>#kacsint>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.29. 19:51:17
Mondjuk én szombatig nem leszek otthon, addig talán javítanak vmit,
(mondjuk most rágugliztam a pacs nótára, és elég halovány... mi ezen fél giga...)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.29. 19:18:19
És akkor még finoman fogalmaztál. Nekem csak durvább jelzők jutnak eszembe róla... múltkor borg alerten konkrétan rá se bírtam fordulni a kilövendő csoportokra hogy odawarpoljak mire kilőtték őket 😊 Borzalom amivel ez a hajó fordulni képes.
Viszont nagyon strapabíró, ez tény.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.29. 18:28:58
De ugye a fur gyűjtéshez nem kell 13 kari? <#awink>#awink> nekem összesen van 5, de csak 3 belőle 50+.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.29. 18:25:52
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vagy a breen magot, ha úgysem használod? ;-)
Nekem még a tavalyi eventről van 26 ezer.