Értettem már a pár hónappal ez előtt, nagyjából uí levezetett dps-gyártás hogyanját is: minél kevesebb idő alatt, minél több sebzést kiosztani.
A conduit-on sokat nem jártam és valóban csapnivalóak az eredményeim, de nem fogom a DR-pakkra félretett dili'-met csak azért elverni (flottás konzolok, full ico' szett és XIV epic-re húzás, az esetleges maradékból EC-gyártás) és a karaktereimet kirabolni (ex'-es tarit-ek, DOFF-ok, Boff skill-ek - bár, ehhez még nem volna meg a kellő EC-mennyiség, még így sem - talán csak egy Zsírosdeszka szintű csődbiztossal...), hogy bebizonyítsam az "igazam"!
Tán, még Augusztusban mértem a dps-em:
- 30k, a legjobbnak kb. 60k(? - most épp nem tudom visszanézni)-ja volt, 7-8(?) percesre emlékszem
- 28k, én voltam az egyik "ász" egy több, mint 20 percen át tartó ütközetben
Sz'al, a körülmények sem voltak ideálisak, többször el is haláloztam rajtuk, ami tovább rontja az "eredményeimet".
De, a Plata által akkor sem magasztalt hajón (és karakterén) azóta hajtottam végre 1-2 módosítást, amitől - érzésre - jobbak lettek.
Így továbbra is kitartanék amellett, hogy az általad határként megjelölt 100k-t, ha mindent egy lapra teszek fel, elérhetem, azaz: elérhetném.
Viszont, az alapfeltevést, miszerint legalább annyira kellett a csapat együttműködése is, ahhoz a "jó" eredményhez - igen, innen indult az egész: nálam a 4, a cél érdekében alázatos legalább annyit ér, mint az általuk felhúzott és sztárrá tett 5. jóképű - , még mindig nem cáfoltad meg!