Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Vagy maga a hajó egy álom.
Ezt a qvestelést, hogy érted? Markokat, és procikat STF-"ekből" szerzel. Például KSA, ISA, CSA.
A ZEN acc szinten működik, tehát, ha beálvtasz 8e dilithiumot ZEN-re a zegyik karidon és kapsz érte mondjuk 10 ZEN-t akkor azt az összes karin látod és használhatod. Dilithiumot úgy teszel át másik karakterre, hogy az átvinni kívánt Dilithium mennyiséget átváltod ZEN-re, majd fellépsz arra a karidra, amire akarod tenni a dilithiumot. A ZEN-t visszaváltod dilithiumora, amit az előbb ZEN-re váltottál és kész azon a karidon van a dilithium.
A xindi frigate hangárokat lehet nem,de azt nem is néztem dps mérővel.Csak múltkor klingonoknál csekkoltam le az elite hangárokat,és meglepődtem hogy slaver vagy interceptor jobb mint fer'jai.
Ferasan is mókás mert magasra tud ugrani.Kifejezett command cruiser skillezésem nincs,vagyis van de az eventes kari.
"interceptor egyszerre 12 darab van kint,ha te állsz ezeket hílelgetni kb 0 dps-ed lesz"
Ezt meg nem tudom értelmezni. A hordozók nagy többségi science hajó, tehát saját DPS-e szinte elhanyagolható (nem is az a célja). De azt sem értem hogy egy-egy engineering team vagy hazar emitter elsütése miért vetné vissza a DPS-est. Mindegy.
Felhúznék egy kdf engi karit a command cruiserhez. Mutatnál egy skillezést hozzá? Köszi.
Még nem tudom, hogy miféle lény legyen, mert a gorn és a lethean is szimpi. :-) Majd a kdf flottába is jelentkeznék vele.
Tegnap poén volt az a hülye gyerek aki próbált kötözködni hun cseten.<#vigyor>#vigyor>
Ha nagy hangárod van azt már érdemes néha,de ha van breen trait akkor azt is fölösleges.Mert ha magadat híleled a peteknek is jut.Vagy rakj be egy repair platformot és az majd híleli,ha van kedve.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.10.26. 09:33:03
Ajánlani ugyan tudom mindenkinek, szórakozásnak nem volt rossz, de azért nem összehasonlítható a főszerverrel, ott 50 boxot kinyitni nagyobb élmény mint a tesztszerveres 8000 volt, egyszerűen ha nincs tétje, mert úgyis csak teszt szerver, akkor lényegtelenné válik az egész, nincs meg az az izgalom nyitás előtt, hogy vajon lesz-e benne valami, vagy nem.
Majd kedden újracsinálom, csak akkor az új boxot tesztelem, kíváncsi vagyok az ultra-rare 2. hajó drop rate-jére.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Zen store (kistérkép alatt a gomb), promotions fül.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.25. 19:31:13
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
De a trait megszerzése is frász volt nekem.
T6 vagy sem a Karfiol még jobb nála.Fleet T5-U Karfiolomat sosem cserélném le rá.
Ocsmánynak ocsmány, de az mióta zavar téged carriernél, így hogy Karfi tulajdonos vagy? 😄
Inkább megveszem, normál-árért és olcsó Zen-ért a dolgokat, idővel!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)