Chak#22547
Ma jó sokat írtatok. :D Most láttam a zinterneten h ha nem tévednek a dataminerek akkor Winter eventen Téhatos Chel Grett verda lesz a csúszkálás jutalma. Úgy legyen.
Breen Chel Boalg Warship
The Winter ship, it's a T6 Chel Grett. So far it's a copy-paste of the T5 Chel Grett, so there's almost no data on it.
más:
Diablo 3 valóban nem mmo, "csak" egy arpg / hack & slash single player játék multis ficsörökkel. Neverwinter meg annyira egyszemélyes játék mint ahogy a D3 mmo. Azt nem értem h miért örülünk annyira ennek a VR ST játéknak. Ahhoz h játszhassak vele kell hozzá mondjuk egy htc vive, ami ha nem tévedek 350k hu FT körül van. A magyar átlag minimálbéres fizuk mellé valóban minden lakásban lesz majd belőle legalább 4-5 db hiszen playerenként kell egy. Szóval ez egy több millióba kerülő játék lesz ha még nincs vr csodád odahaza. Valakinek tuti megéri. Persze tudom h a hiba a gondolatmenetemben van, hisz megmondták a kemény arcok is h 47 ezerből meglehet élni. Így kis spórolással futja majd vrra is. Ja, nem. Az én nézetemben ez az egész vr dolog csak a tehetősebb országok és userek zsebére van kihegyezve. Maga a játék a Bridge Commanderre emlékeztet, ott is a hídról lehetett osztani a parancsokat. Igaz ott npc-k voltak élő emberek helyett(STO instákból kiindulva nincs nagy eltérés xd).
:D
más#2:
Gamestar szerint a Star Citizen Október 30.-ig kipróbálható ingyenesen. Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.10.23. 20:38:50