Plata#22416
Az igaz,bár egy régebbi játékos nem nagyon kezd új flottát,mert több esze van és tudja hogy egy új flotta nagyon sok idő,kell hozzá sok sok tíz millió dilithium és ki tudja mennyi Ec egyéb szar.Ahhoz hogy egy flotta bázis felépüljön kell rengeteg aktív tag,látod john tavaly hova jutott,sehova,tavaly májusban mikor eldurrant az agya és saját HGF-et alapított azt Ígérte az év végére felépíti a saját bázist és az új HGF lesz a legnagyobb magyar flotta és a legnagyobb magyar ST közösség.Mi lett belőle?Semmi,lenyúlt a flottától pár száz milliót és elvitte az új flottába,ami aztán pár hét után meg is döglött.Mert senki nem kért a John féle idióta szabályzatokból és egyéb ökörségekből,az emberek jobban szeretik a kötetlen nyugis flottát,mint az agyament idióta szabályokkal teletűzdelt flottát.Mondjuk ma sem értem teljesen mitől durrant el John agya tavaly májusban,előtte normális játékosnak ismertem,aki elég keveset játszott,de értelmes normális játékkos volt.Jó pár éve ismertem már,mindig normális rendes játékosnak ismertem akivel szivesen játszottam együtt,bár néha kicsit szabály mániás volt,de azonkívül jó arc volt.Még az accountja jelszavát is tudtam,mivel csináltam meg neki szivességből kristály eventet.