Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le teszteltem karfiolt,mk12 dual beamekkel antiproton torpedóval hátul omni beam meg küldis omni beam,két advanced antiprotonos hangár.És 6-7k dps-el kevesebbet csinál mint Mk12 disruptor dhc-k omega torp és disruptor turretek,na meg elite slaverek.
Anti proton beamek mellé faw 3,dhc mellé rapid fire 2 van.

De valami baj van a hajóval.Tegnap hajót és traiteket cseréltem,azóta nem az igazi.szar a dps-e,szarakodnak a torpedók,valami kurvára elcsesződött a hajónál.
Kivettem matha traitet és emiatt lett megkavarodva,de nem tudom mi baja és mit csináljak vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 13:46:44

Nem.De kibasztam magammal.Nem mentettem ki a dps logot.<#falbav>
Francbaaa.
Jah nem töröltem még,szóval még sincs veszve.
De milyen mókás már 533 533.<#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 13:44:47

remélem visszaírtad neki hogy "Te viszont gyenge vagy kiskancsó"
CLR—Infected Space<6:57>— Dmg(DPS) —Nuich 18 028 898(43 339) Garon 7 943 267(19 233) Lenard 6 784 633(16 349) Torrel 2 636 826(6 339) SchnekLe 988 201(2 399)
És még ezt is kaptam.
<10/19 1:36> Nuich@nucaster: nice job in a bop.. :-)

<#taps><#vigyor><#vigyor1>

Max. One-Hit: 533 533 (Garon)
<#buck>

Kicsit elvesztem ezzel az epohh nevelgetéssel. Addig megy a dolog, hogy gyűjtök olyan répa szerű epohh tag-eket. Ezt be lehet váltani epohh research nevű iPad-re <#crazya>, de honnan lészen maga az epohh, amit a researchereknél nevelgetni lehet?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

hehe, erről eszembejutott egy stf, annó átszereltem a hajót hogy erősebb legyen, beamek helyett dual beam bankok, és oldalazás helyett szembe lövök.
másnap mentem stf-re, lövöldözök nagyban, nézem a kis ablakban a pillanatnyi dps-t, 20.000 felett valamivel.
mondom mi a rák van itt, tegnap még 50 volt. kivette a traiteket? nem traitek bent vannak.
fegyveren nincs energia? van hogy néha átnyomon enginre ha sietni kell valahova és úgy marad, de nem, fegyveren van.
valami itt nagyon nincs rendben.

aztán leesett hogy én vagyok a hülye, körbe körbe repkedtem és csak a hátsó fegyverek tüzeltek többnyire, másnap reggelre elfelejtettem hirtelen, hogy nem beamekkel vagyok.
Nálam most végez az első széria, megnézem mit tudnak ezek 😊

Sztem missionban simán elfér az ágyú, mert ott még én is tudtam úgy játszani hogy leparkoltam a hajót azt csak a célpont felé fordítottam a hajó orrát, elkezdtem tolatni azt hajrá).

De tény, a 45 fok kevesebb mint a 90/180/270 (tehát valóban több figyelmet érdemel), de azért azt csak észreveszi ha nem jönnek a kis golyócskák a hajójából... annyi tömeg meg nincs a küldetésben hogy a scatter volley miatt aggódjunk 😊

Nálam is,3-8 misiért mennek a sulibánok,most hogy bugos a sulibán,amíg nem volt az többszörös volt az áruk.

Nade ha nem lennének jók azok a sulibányok, akkor mitől lenne jó áruk az exen?

(amúgy nálam az ühüm igen-t jelent)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.19. 10:50:56

Ja...szóval nem egy nagy durranás. Akkor voltaképpen eladásra?

Ez durvább volt mint a kaktuszozás...

Amúgy torpedós hajókkal is minden további nélkül meg lehet csinálni, én azzal csinálam egy jódarabig (me' hát ki tudta hogy mi az a "kúúldáán"😉, főleg hogy a legeslegelején (tán level 20ig) érezhetően jobban muzsikálnak a torpedók 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.19. 10:49:50

Sulibán doffra.

És ez most mit jelent? Illetve melyik sorra volt reakció? <#awink>

Ühüm.

Vannak mazochista emberek. <#ravasz1> Nekem viszont jó a normál nehézség.

Ezek a suliban doffok jók szoktak lenni?

Nem tudom,esetleg jobb cuccot találsz.
Meg többet emlegeted a fejlesztők jó édes mamáját.
Ha véletlen átállította akkor nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 10:26:32

Dehát azt azért csak észreveszi valaki, ha átállítja. <#zavart2> Meg azt vissza is lehet állítani. Amúgy a storyline küldik több jutalmat adnak, ha elite fokozaton játszol?

Szerintem nem vette észre és át állította a nehézséget elitre.

az epizód küldi le van egyszerűsítve kb 4 éves értelmi fogyatékos vak süket néma karok nélküli kisgyerek is végig tudja vinni segítség nélkül szintre.
nemhogy max szintű felszerelés, de annyira nem foglalkoztam vele karakterhúzás szintjén, hogy volt amikor 40-50 között is még mk 2-4-es cuccok voltak a hajón, mert nem esett jobb phaser beam vagy konzol küldi közben, ahova meg nem jutott értelmes konzol oda nem tettem semmit, szóval csak a 6-8 helyből 4-5ben volt konzol, 10-es helyett ott is van ami még 4-6-os szint, szóval ha valaki nem tudja megcsinálni az összes epizód küldit, akkor szimplán ügyetlen, vagy az energiát nem rakta fegyverekre, vagy borzalmas 6 torpedós borzalommal játszik, szóval valamit nagyon szarul csinál, esetleg átrakta normálról advancedre vagy elitre a nehézséget, bár ezt kétlem.
"3 db, lila XII-es dupla ágyúval"

Biztosan lesz, aki vitatkozni fog velem, de "kezdőként" én nem erőltetném az ágyúkat. Szerintem beam-mel, és FAW skillel többre mész. Leglábbis én így tapasztaltam.

Én nemrég tologattam a küldiket, de ekkora szenvedés nálam se volt, pedig első karival csináltam loottal. Alapvetően szépen mentem át a küldiken, perasze volt olyan hogy felrobbantam vagy meghaltam, esetleg többször is, de olyan hogy ne tudtam volna átmenni egy küldetésen...

Szóval most nem a játékban kell eresni a "hibát" 😊

Felhúztam már 30 valahány karit,ismerem jól a küldetéseket,jó pár karit húztam fel úgy hogy csak azt kapta amit talált,igaz én kiskarival imádtam járni Sb24,gorn vagy fed minefieldre,és kerratra.És onnan rengeteg cuccot szereztem,jó pár karit úgy húztam fel hogy megcsináltam rengeteg kerratot.
Sb24 gorn minefield és kerrat 2 darab lila cuccot ad ha te vagy a legjobb.Fed minefield 4 cuccot.
Minefielden igazából a gyorsaság és az ügyesség számít.Nem az mennyit ölsz,kerraton is inkább az nyer aki ügyesebben taktikázik.Sb24-en aki többet öl.Amikor én kezdtem az exen a cuccok sokkal drágábbak voltak,nem volt a mostani craft dömping,akkor sokkal zűrüösebb volt a craftolás,és az ilyen helyeken esett cuccok értéke nagy volt,így mire egy karim 50 lett,lett sok pénze és sokszor 80-90 ezer feletti dilije.

A repu markokért tudsz venni repus cuccokat (fegyver, konzol stb.), így nem baj ha van belőle felesleg.

Nem tudom, milyen klingon hajóval tolod, de én a küldiket meg tudtam csinálni azokkal a cuccokkal, amik a küldikből estek. Pl. a klingonommal a New Link című epizódból kiszedtem a tetryon arrayket ahányszor kellett, utána meg a Fluid Dynamics részből az antiproton arrayket. A repus dobozok is sokszor dobnak jó fegyvereket.

A remanom most 52-es szinten van, és a Sol Defense Set kivételével, ami ingyen húzható Mk. XII-ig, minden egyéb fegyverem és konzolom Mk. X-es, és ezzel is simán megcsinálhatóak a storyline küldik.

Meglehet, azóta változtattak ezen is, de teljesen naprakészen (MINDEN felszerelés az utolsó slot-ig feltöltve az adott maximum szinten) talán teljesíthető fehér dolgokkal - de én ettől is messze voltam és vagyok, bizonyos téren.
Ha csak a sztoriküldetéseket teljesíted, akkor biztos, hogy nem keresel annyit, hogy MINDENED fullos legyen, záros határidőn belül - a negyed ár feléért találtam vmit az exe-nt most ne vegyük bele a képbe, mert az nem általános és ilyenre nem lehet alapozni - , mert ott habzsolod az XP-t és tényleg ~egy hét a lvl 50 elérése és ennyi idő alatt nem kapsz annyit, hogy 5x átszerszámozd a hajód.

Ami még árnyalja a képet az az, hogy éppen mit mutat fel az ellenfél: ha 3x 4 torpedót küld rád is más, mintha egy ilyen sorozatot sem enged el, mert van ilyen is - a wot-os RNG-faktor itt is játszik, csak messze nem olyan kirívóan.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ne haragudj de én kezdőként tök egyedül lenyomtam az egész sztorit.Pedig az első karim aztán nem volt túl jól skillezve,igaz azóta át skilleztem,viszont engivel kezdtem,de nekem nem volt olyan nehéz.Akkoriban még nem is gondoltam rá hogy a karimnak kék vagy lila felszerelése legyen kis szinten,akkoriban a fehér zöld cucc jutott csak.

Igen, arra gondoltam, hogy 30 pontnál többet, "értelmesen", a repu fejlesztésére, egy nap úgysem tudok elkölteni, így a "felesleggel" (már ha naponta minimum 2-2 db Borg/Tholian RA-t lejátszok az adott karkaterrel) a dili'-készletet egészítem ki.

Az, a KDF-oldali storyline "Frozen"-je.
Itt annyi a probléma, hogy az eccerű játékos "túl gyorsan" kapja a szinteket és önerőből nincs emellett olyan gazdasági háttere, amivel a (10) szintenkénti fejlesztésekkel is naprakész tudna lenni, így, egy idő után, teljesen elavult dolgokkal áll a kihívások előtt és ez megállásra kényszeríti.
Nálam itt mutatkozott meg a teljesen "elhanyagolt" űrhajó erőtlensége - ahogy az volt a fed-es oldalon is, anno.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Én most éppen a cardassiaiakat szivattam halálra a Forging Bonds című epizódban. :-)

Először álcából torpedo spead-el leszedtem a felfegyverzett robotállomásokat. Utána a Galor vagy Keldon osztályú cirkálóknak fölé repültem, és szintén álcából kaptak mondjuk 2 adag aknát (plasma mine dispersal pattern beta), aztán ha kellett még ment egy destabilized plasma torpedo. :-)

Ez a storyline Frozen?

A repu pont beváltásnál arra gondolsz, hogy repu markért kapsz dilithiumot?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Talán még ESD-hez is eljutok, ha a rendszerek úgynevezett "boxokból" állnak, mint a Freelancer játékban
3 db, lila XII-es dupla ágyúval megvan "Frozen" első Romulán hajója, a 2. meg 50%-ig... -> alakul ez, még egy kis feljavítás és menni fog (de fogynak a pajzsaksik)!

Joined Trill univerzális,bármire jó.

Tényleg, a joined trill karinak mindkét oldalon jó a sci-járgány ellátottsága, magasabb szinten (elméletileg ez ahhoz jó, nem?), vagy emiatt célszerűbb inkább az egyiket (fed/KDF) preferálni?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.18. 14:27:15

Srácok,amikor én kezdtem a zen ára 320 és 350 közt mozgott.Két karival kezdtem,mivel akkor még nem volt roma kieges +1 kari slot.

Ezért gondoltam én is inkább dili'->Zen->modul útvonalra, mert annyi ec-m nem mostanában lesz, míg a megfelelő mennyiségű Zen-re 1-2 hónapon belül/hajó szert tehetek.

Már ha van türelmed kifaromolni rá a többezer ZEN-t. Fleet shipeket az exen vett fleet ship modulért én mindig jobb ötletlek tartottam, de őszintén szólva most a modulok is elképesztően drágák, 13 milla darabja, és ugye legalább négy kell, vagy öt ha T6 flett hajót akarsz.
Köszönöm, mindkettőtöknek! <#worship>

Az exe-n major generalt beállítva keresési rangnak, kiadta a XII-eseket, amiből engedett is feltenni a hajóra. <#fejvakaras>

Sz'al, a hajóvásárlás menete:
1. Zen-ért megvenni normál változatot
2. ezt kihúzni max.-ra
3. 1(!!!) modulért flottás verziót beszerezni a kisebb pluszok miatt, amit a Zen-eshez képest ad (csak a flotta hangár legyen elég fejlett hozzá)

Negyvenötös szinten még csak MkXI lehet,Ötvenes szinttől van MkXII.
Exen tudsz venni olcsón fegyvert.
Sok boff képesség egymást cd-re teszi,érdemes úgy összeválogatni őket hogy ne keveredjenek.

Ne vegyél zenből fleet ship modult.
Fleet ship modult pénzből kell venni,ha megveszed a zenes hajót akkor a fleet változata csak 1 modulba kerül,és a fleetes hajót nem tudod átadni,csak egy karidnak jár,ha mással is ki akarod azzal is 5 modul.
Ha megveszed a zenest az minden karidnak ingyenes lesz utána.A flottás hajón nincs se spéci konzol se spéci fegyver ami a zenesen,sőt még trait sincs rajta.
Ha szerencséd van exen akkor nagyon olcsón találhatsz fegyvert,cuccot,múltkor én lila mk12 beamet 1200 ec-ért vettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.18. 12:32:07

EZEN az oldalon le vannak írva a a boff skillek. Nyilvánvalóan ugyanolyan skillből nem érdemes feltenni egynél többet a cooldown miatt. Ugyanezen okból(cd) nem érsz el túl sokat ha egynél több torpedót helyezel fel előre vagy hátulra.

A fleet hajót egyetlen karakternek veszed, a többiek nem tudják használni, és átadni se lehet hajót másik karakternek vagy játékosnak. A ZEN-ért vásárolt hajók azok csak, amik az összes karakterednek elérhetővé válnak.
Köszönöm! <#worship>
De közben Major General (45. szint) lettem és hozzáférésem a XII-es dolgokhoz - a küldetések továbbra is csak X-est dobnak - , így reménykedem, hogy össze fog az jönni. Azért, még végigmegyek 3x az egyiken a zöld, X-es ágyú-torony- és torpedó-feljavító konzolokért - ott 3 részletben kell elverni a Romulán hajót, az meg még talán megy.
Az 1 torpedó, 3 dupla ágyú, 3 torony felállás tényleg hasznosabb, mint a 4 torpedós első fal.

Viszont volna egy kérdésem is...
Úgy vettem észre, hogy egymást is cd-ra rakják a skill-ek a Boff-ok-nál, sőt, van amelyik a másik Boff-nál is, ha uo az a skill, még ha szintben eltérés is van köztük.
Mi volna a célszerűbb:
- egy Boff-hoz rakni az egynemű skill-eket (torpedó, ágyú), vagy szétszórni őket, más-más Boff-hoz?

...

A fed-es karinál rájöttem, hogy hogyan is lehet beváltani a repu-pontokat: lett is egyből 20k, finomíthatatlan dili'-m a nap végére... <#hehe>
Kiszámoltam, hogy 8k napi finomítással (+ 500-at enged a bányászállomáson) és 225-ös árfolyamon 41,5 nap múlva érném el a 2500 Zent, amiből kikerülne az 5 fleet-modul, ami a jobb hajókhoz kell (a 20k Fleet Credit-en kívül, ami csak meglesz addigra) - most van 520 Zen-em, tehát ~1 hónapon belül tudnék egy jobb hajót venni, vmelyik karakternek.
Kérdés: a fleet-es hajókat át lehet passzolni egy másik, uo szövetségbe tartozó karakternek és ha igen, akkor hogyan?
Itt arra gondoltam, hogy pl. a fed-es oldalon nem kéne 3x megvenni a 3-féle (tac, sci, engi) karakternek ua-t, ha lehetne átruházni azokat és a kitanulás végén mindegyik a saját osztályának leginkább megfelelővel röpködhetne.

Három részes szett nekem is bejön,de annyi pénzt előkeríteni,na az nem menne,a tarantula ára is lassan csorog.
Ma lett meg a 350 milla.

Ez egy időutazó kapszula a 31-edik századból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezért a hajóért harcoltak a Tholianok a Sulibánokkal.
A hajó a 31-edik századból származik.Külsőre egy pici komp,de igazából belül nagy.És ember vezette.

Igen az szerintem is jó lenne, de ha ez a három részes szett bejön, akkor vagy a konzolok statjai változnak meg vagy a Tarantula lesz az egyetlen hajó, amire feltehető lesz mind a három.
Exotic sebzés nem lenne rossz.
De a három részes nem lesz meg sosem.

Én nem ismertem fel ezt a hajót mesélj már róla.
Jaj lemaradt:

Tholian Ship Consoles:

2pc:
+{magnitude}% Exotic Damage

3pc:
Foe: {Default} to enemies within the radius
Foe: {Magnitude} damage to enemy shields every 1 second