• Raulblanco7
    Ugyan engem teljesen hidegen hagy manapság hogy ki melyik flottába lép be, de azért jobb tisztázni.
    Egy kész flottában szerintem több dolgot tudsz bepakolni és könnyebben szerzel FC-t is, mint egy készülő kis flottában.

Az okok:
    készülő flotta, valószínűleg lassan indítja a küldiket, ezért is nincs még kész, szóval betetted amit olcsón lehet, és várhatsz egy csomót a következőig.
    Ugyan ez egy nagy kész flottánál gyorsabb, mert hamarabb megtelnek a cuccokkal a projektek.

A kész flotta is ugyan annyi projektet futtat folyamatosan, nekünk készen van, mégis minden slot megy mindig, plusz így már tudunk olyanokat berakni pl bázisra, amibe dili sem kell, szóval megint csak ec-ből meg lehet oldani mindent, az meg korlátlanul elérhető, nem kell arra várni hogy a dilit is berakják. persze ez csak bázisra érvényes, a többiben nincs dilimentes verzió.

Mivel nem kell szint fejlesztésekre spórolni a FM-ot, ezért mehetnek a fele FC-s FM beváltások is folyamatosan.

Sokszor mikor belépek látom a HGF projekteken, hogy filléres cuccok hiányoznak csak, amit ha akarnék akkor 1 perc alatt beszerzek és elindítom, de nekem nem kell FC, ami kell azt beteszem dilithiummal. Viszont ha neked kellene, beszerzed, és úgy indítod el hogy 20 óra múlva online legyél amikor lejár és beteheted az újba a FM-et, xp-t, stb.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.10.14. 10:15:54