• Plata
    Ezt te sem gondolod komolyan,egy kezdő flotta talán sosem épül fel.
    Az meg tömény hülyeség hogy mezei játékos számára nem elérhető.
    Ne röhögtess már ilyenekkel basszus.Van nekem egy két kiskarim aki nem csinált semmit csak doffozott,többszáz ezer Fc-t kerestem vele,de mivel csak doffos kari ezért hülyeségekre szoktam elkölteni az FC-jét.Azzal keresek velük lazán több száz ezer fc-t hogy csak az akadémián tolom velük a doff küldiket.Nem kell farm kari a dili szerzéshez,ismerek oylat akinek csak 2 karaktere van,még is tökre jól el van eresztve dilivel.Ha egy kicsit átlátod a dili szerzést akkor már lazán elboldogulsz.Főleg egy fullos flottánál,mivel ott még dili bónusz is jár.Már több mint 4 éve ugyanabban a flottában vagyok,mindig fullos volt a flottánk mióta csak az eszem tudom,de sosem volt gondom az Fc szerzéssel.Dilithium szerzéssel sem,mivel ahhoz van egy kicsit túl sok türelmem.Egyedül az Ec gyártás szokott gondot okozni,ahhoz nincs türelmem.
    De a Dilithium pofátlanul nagy mennyiségben való megszerzése az feldob,mindig azon vagyok hogy találjak olyan lehetőségeket amivel kevesebb melóval több dilit szerezhetek.mondjuk az Ec megszerzése valami kiskapuval az is mókás,de a dili jobb.