Kotomicuki#22396
Meglehet, hogy kezdő flottánál nem fog tudni egyből, mindenből bevásárolni, de kezdőként erre vagyona sem volna!
Azalatt az idő alatt, míg a saját, gazdasági hátterét felépíti, azalatt a flottája is felépül és a FC is szépen gyűlik - engem pl. a dili'-hiány jobban korlátoz, mint a flottaépületek meg nem léte (amíg "olcsó" volt a FSM, addig a hajók kivételénél dünnyögtem - Alita-ékhoz V-ös, a BC-khez IV-es szint kell - , de már azt sem teszem: inkább ex'-es dolgokra költök a már meglévő hajóimhoz és majd a tovább nem fejleszthető hajópakkokból építkezek (pl. kicsi temporal, pilot pack), addig meg kihúzom az event-es gépekben.
A fejlődő flottáknál lévő karaktereim, a "friss" temporal-t kivéve, mind 300k FC fölött járnak, míg a full-os flottához elszegődöttek a 150k-t alig érték el, ugyanolyan "lelkesedés" mellett: kezdő flottánál egyszerűbben beszerezhető és olcsóbb dolgokból építkeznek, míg a már késznél futtatott projektek már drágább és akár a mezei játékos számára elérhetetlen, speciális cuccokkal is dolgozhatnak.
Ha hajlandó az egyén farm-karaktereket üzemeltetni, akkor megérheti a full-os flottánál való kezdés, de amúgy - legalább is szerintem - nem dől össze a világ, ha a flottája is kezdő és nem csak a játékos: pl. a plasmonic leech és a repus trait-ek megléte többet dob az "élményen", mint az esetleges flottás hajó (vagy Urambocsá: a flottás konzol).