-
Kotomicuki #22267 Üdv!
Mint félig-meddig még kezdő, én is osztanám az ész...revételeket a játékkal kapcsolatban!
Lammaer kolléga/-ék jól megmondta a tutit: ez egy single player game - és ez igen nagy előnye - , ahol inkább csak az időről-időre előtűnő kampányok (event-ek) hozzák össze a népet. Ilyenkor "illik" ezeken részt venni, akár a játékos összes karakterével is, mert - különösen kezdőként - jó dolgokat adnak, cserébe az eltöltött időkért. Már csak azért is, mert ezek egy része soha vissza nem térő alkalom, hogy 1-1, soha máskor felkínálásra nem kerülő tárgyat megszerezzen az egyén.
FAQ: ez nálam úgy jött létre, hogy mind itt, mind a pH!-n nézem a kommenteket és "jegyzetelem" a hasznosnak vélt infókat. Egy év után elmélyedve benne, már megértek pár dolgot belőle...
Ezt, ha igényt tartasz rá, elküldhetem neked e-mail-ben (rendszertelen fórum-kommentek halmaza, melyek használható infókat tartalmaznak).
Az idő mindenre meghozza a gyógyírt.
Javaslom, hogy a 4, rendelkezésre álló karakterhelyből "áldozz be" 3-at, mindhárom frakcióra 1-1-et - és a 4.-et se hagyd "üresen"; manapság a tac-tical és sci-ence karakterek a menők - , hogy a nemsokára eljövő karácsonyi és télvégi give away-eken felkínált dolgokat maradéktalanul hasznosítani tudd - prémium hajók, ingyen tárhelyek, stb. (én nem tettem ezt és meg is bántam - prémium T5-ös hajót azóta sem vágott hozzám ingyen a játék)
A játék nagyon gyűjtögető jellegű - valós pénzzel, ahogy minden más MMO-ban, az erre fordítandó időt lehet csökkenteni - , de ezek legtöbbje csak az 50.-60. szint elérése után nyílik meg. Ugyan, szinte minden elérhető benne a gubival, de ehhez sok karakterre és még több időre van szükség: kifarmolni a karakterek közti tárgycserét lehetővé tevő account bank-ot, feloldani a tárolható fizetőeszközök limitációját, használható méretű zsákokra szert tenni... Aki tényleg komolyan gondolja ezt a játékot, annak nagyon sok időt kell beleölnie, hogy az egyáltalán "játszható" legyen - a lényeg a napi rendszerességen van, 4 karakterrel fél-fél óra már elegendő tud lenni a gyűjtögetéses részére (aztán, hogy ez mire elég a mostani, eléggé magas Zen-árfolyam mellett - amikor én kezdtem, akkor 230 Dilithium/Zen alatt volt, most 400 fölött és naponta legfeljebb 8000 (+500, ha jó flottában van a karaktered) Dilithium finomítható/karakter...; pl. az account bank 1000 Zen...).