Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg szarsz a DPSre, csak nagyot robbanjon meg látványos legyen (ez utóbbival egyetértek amúgy... 😊 )
<#wink>#wink>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ki a ragyát érdekel krenim boffnak foltos-e a feje vagy sem.Felőlem ha unikornis szarva lenne az sem izgatna.<#vigyor>#vigyor>
Krenim boffot nem azért kell venni mert ragyás a homloka hanem mert cd csökkentő.<#nyes>#nyes>
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Szóval igen, senkinek se jó.
Azt hallottam közben hogy az Arc-nak van valami megakarbantartása most, azért a leállás.
Rendkívüli és súlyos eseménynek tűnik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 18:40:30
Elbaszták az Új Fek'Ihri Pack-ot,és most javítják.<#vigyor>#vigyor>
A seductive meg passzív.
Seductive
Passive
99,999 sec
+20 Confuse resistance
-10% Threat Generation
+20 Placate resistance
A seductive ikonja boffoknál ilyen.
Jah keverem mert Seduce és seductive is van nekik.
Ez a ground skill.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 16:20:13
Nyilván nem a magával hozott aktív skillekben keresendő a történet (hiszen mindenki ugyanazt tanulhatja meg, és általában a skillek ára elég csekély, egy-két lockboxostól de sztem az egy doff se tudja alapból).
Olyat láttam hogy egyes boffoknál a ground meg space skillek fölött van néha egy-egy extra mondat (pl orionosnál vmi seductive), de számszerűen sose láttam hogy az mégis miért jó - meg az se világos hogy ez most csak őrá érvényes, vagy én is kapok miatta vmi bónuszt. Volt egy két lilám az inventoryba, de egyiktől sem estem hasra leírás alapján.
Kiváncsi lennék pl egy sokkmilliós BOFFra, hogy ő mégis miért annyi amennyi...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.13. 16:14:43
Van amelyiknek speciális és jó erős traitje van.
Ne kérdezd tőlem melyikek a legjobbak,annyit tudok hogy fleetes meg a krenim kurva jó,a többiről passz,Raul ért ezekhez a dógokhoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 13:00:40
A Klingon karinál már a 4. "külsős" kerül "beszerzésre" és ebből 2 lila, amit a "gép" adott, ott meg van zöld és kék is, amit váltani tudnák.
Igaz, ez nem kevés befektetést igényelne majdan - a kellő képességek megtanítása/cseréje - , de ha hozna vmit a konyhára, akkor meglépném.
Mondjuk, nagyon "éjdekesz", hogy a Klingon Tac-nak alig kell változtatni a tisztjeinek a "tudástérképén", míg a Fed-esnél egy kezemen meg tudom számolni a valóban használhatóakat - a 4-nél, összesen!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Még a végén elkezdesz klingonozni.<#rolleyes>#rolleyes>
majd a T6 Karfiol át csábít a klingon oldalra.<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 09:48:57
ezt nem fogod elhinni, 6 beam mellett 1 torpedót is fent hagyok elől, az engi és tac úgyis full beam, ezen hagyok egy torpedót ha már science.
az engire meg rakok andoriai fézereket, minap megint láttam őket, és a dmg buff miatt már nem is olyan vészesen szar az elite acc dmgx3-as verzió, viszont a sötétkék színe és a hangja fantasztikus. enginél és a scinál a fegyverzettel nem megyek maxra, inkább ami tetszik. enginél szép fegyver lesz, scinál meg polaron az iso szett miatt.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.10.13. 09:28:13
We will be performing shard maintenance on October 13th from 6-3 PM Pacific (13:00-22:00 UTC). Please check the forums.
Amúgy meg ja, miféle network improvement lett volna az amit megcsinálnak 1 óra alatt. Sztem még a szervereik se állnak le / fel annyi idő alatt... 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.13. 08:53:52
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.13. 08:54:08
On October 13, our teams will be performing an extended maintenance to make networking improvements on our servers.
October 13 starting at 6:00 am PT and running to 6:00 pm PT
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 22:49:56
Egy csodás T6 Fleet Battlecruiser 4 tac konzollal és commander engineer bridge officerrel.
Salem az én karakterem:
CLR—Infected Space<2:36>2:36>— Dmg(DPS) —Salem 14 069 872(91 363) Imparator 8 475 621(54 331) Hodak 7 896 127(50 943) STARDUST 4 811 737(31 245) Meiri 3 621 350(23 669)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Örülök ha nincs contra nerf,mert akkor marad a biztos kis bevételem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.12. 17:10:30
A flotta bázison a bárban is sokat doffoztam.Csináltam bartender és chef chain küldiket.
És a vulkáni karimmal gyűjtöttem a vulkáni doffokat,minden doffomat elcseréltem az akadémia kertjében vulkánira.
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2015.10.12. 16:38:51