-
lammaer #22260 Halihó,
Jó helyen jársz - ez egy igazi single player MMO. Nincs igazán olyan tartalom ahol szervezett csapatmunkára lenne szükség. A játék első fele (ahol a rengeteg sztori küldetést tolod) az gyakorlatilag single player, a végjáték és a gyüjtögetés az ahol orrba szájba unalomig kell tolnod az 5-10 fős "instákat" - ezek viszont úgy működnek ogy jelentkezel rájuk és gép random összerak a megfelelő számú emberrel aztán hajrá.
Beszélni nem kell, koordinálni nem kell, az esetek többségében mindenki osztja a sebzést aztán a meccsnek vége.
Persze nem árt ha vannak arátaid akiktől lehet kérdezni meg akik tudnak esetleg segíteni eligazodni, de inkább csak a tudás végett hasznos.
PVP nem igazán van (illetve ha van is, nincs érdemi haszna mert nem kapsz érte különösebb jutalmat, max megveregetheted a vállad), a játék gyakorlatilag PVE.
Az 5-6 óra nem túl sok, arra elég hogy szép lassan végigmenj a sztori küldetésekben (ebben szerintem ez a játék kimagaslik a többi MMO közül, elég erős ez a része, és a sztorik is érdekesek tudnak lenni, elég hosszú is). Én javalom kezdj bele, free to playként semmibe nem kerül, aztán majd ha végére értél a sztoriknak el tudod dönteni hogy akarsz e az endgame gyűjtögetéssel foglalkozni - a sztorik után a játékban csak ez marad, a napi grind hogy vehessél nagyobb meg erőseb hajókat, fegyvereket, amiket arra használsz hogy a napi grind gyorsabban menjen, hogy aztán még több pontot kigrindelve mégerősebb fegyvereid lehessenek :)
A lényeg hogy a játékkal való megismerkedéshez meg a sztorikkal való elbibelődéshez elég ha csak a sztorik során megszerzett dolgokat használod, nem kell külön nekiesni az agyatlan és kimeritő grindelésnek... nekem az volt a legjobb része a játéknak, amig kezdőként végigmentem a sztorin (pedig nem is voltam startrek fanatikus de az ott érdekes volt), azóta nem is tudom mi hajt hogy toljam a játékot :) Most nekem a játék olyan mint vmi browseres/facebookos játék, mint mondjuk egy farmville, csak gyűjtögetek :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.09.30. 14:51:39