• Kotomicuki
    Ez is igaz, de mivel mindenkire egyforma szisztéma vonatkozik, ezért az eredmények egy (tág(abb)) tól-ig csoportosításra megfelelőek. Azonkívül van annyira részletes a kimutatás, hogy abból kiderüljenek az összeállítás (és annak pilótájának) erősségei és gyengeségei - nagyjából.

Nekem hasznos volt ez a felmérés, mert serkentően hatott rám: arra késztetett, hogy odafigyeljek és próbáljam a legtöbbet kihozni magamból. Figyeltem arra, hogy a buff-okból minél több legyen aktív egy időben - sajnos, a lag ebben most sem segített - , miközben próbáltam életben tartani a hajót - ebben is fejlődnöm kéne még.
    Így az eredményeim is inkább csak nekem lesznek "hasznosak", látva, hogy honnan, milyen változtatásokkal, hová jutottam el - a rendszer hibái és emiatt a magas hibahatárok miatt ez is eléggé elnagyolt lépcsőfokokkal.
    Tehát, ez számomra egy "önző és magányos" dolog, amiben saját magam "ellen" harcolok az egyre jobb eredmények eléréséért és ha "csalok" (a mérőrendszer "hibáinak" kihasználásával), akkor csak magamat csapom be és állok be az e-pénisznyújtók ... táborába.

Ennyiből jobbak a videók, vagy lennének jók a visszajátszások, hogy ott mindenki láthassa, hogy miből és hogyan is jött össze az az eredmény - pl. a jelenlegi "üresjáratok" szubjektív súlyozása, vagy ha az illető volt a "söprögető", aki hátramaradt az egy-két darabos célpontok leszedésére, amikor a csapata már odébb állt a zsírosabb célpontok és így a nagyobb dps reményében...
    A jelenlegi hibákat is biztos ki lehetne küszöbölni egy, a játékba ágyazott, bonyolultabb mérőrendszer összehozásával. Sajnos, ez nem szerepel a játékfejlesztők listáján és a "magánszférának" is beletörne ebbe a bicskája, "gyári" támogatás nélkül.
    Reménykedjünk, hogy ez megvalósul egyszer, de addig is örüljünk annak, ami van és próbáljunk játszani, fejlődni.

...

Az időügynökösdi küldetéssorozat után, jutalomként kaptam egy tanítható képességet, amitől az egyik emberem "időképességeket" kapott, abból az ágból skill-eket vehet fel.
    Neki csak ezeket, az "új" képességeket állítottam be és a földi küldetések során nagyon hamar, egész csoportokat darál le velük.
    "Kissé" OP-nak érzem ezt és nagyban rontja a játékélményt ott, ahol "normális" az ellenfelek erősségi szintje, viszont nagyon jól jön ott, ahol nem sikerült kiegyensúlyozni őket.