• Plata
    Figy ha bemegyünk adv kristályra temporal sci karival ha nincs lag általában többet sebzek mint a többiek együtt.
    Nincs benne semmi varázslat,térsebzős kari,30-40 másodperc alatt sebzek 8-10 milla felett amíg a többiek jó ha 1-2 misit,a gyenguszabbjai meg pár százat.És egyáltalán nincs felcuccolva a hajóm úgy ahogy kéne.
    Ha azt nézed egy igazi DPS hajón csak a traitek kerülnek legalább egy miliárdba.
    Akkor még nem is beszéltünk a tökéletes fegyverekről,nem olyanok mint nekem hogy töknyóc milyen stat csak legyen egy fegyó,az igazi dps huszároknál mind mk14 epic tökéletes stattal,csupa durva boff,doff anyámkínja.
    Igaz nekem is van nem egy olyan karim akinek a hajójára többet költöttem milliárdnál,de nem a dps-re törekedtem ott sem,hanem a szórakozásra.
    Az elacsi fun tacnak csak a konzol szettje minimum 700 millió,pontosan már nem emlékszem,az utcsó konzolja 400 misi volt az fix,rá a lobis szett meg egyéb marhaság.Tarantulának a konzol szettje kb 1 milliárd.Hozzá még a marhaságok.
    Ferengi tac karim akkor volt dps kari amikor a pápa leszbikus,megsem tudom mondani mennyi értékü konzol van neki felhalmozva meg hány lobis szett,de ő a ferengi lüke aknás szóval.