Kotomicuki#22092
- Akkor is furcsálom, hogy az aknák (+ cluster torp'), összességében többet sebeztek, mint a torpedók. Mozgékony hajóban akár támadófegyver is lehet az akna: pl. pilot-tal rájuk mész, a skill-el megtoldva kirakodsz, truster-rel vissza és kezded előröl.
- Az a polaron szett ad bónuszt az exotic és energia sebzéshez (skill és energiaszint növeli a papíron szereplő értékeket), reman sci-mnél érezhetően növeli a sebzésértékeket, ha aktiválom. Ezért nem temetném a polaron-t sem.
- Jó, akkor maradjunk annyiban, hogy a játék eleji és a játék végi torpedózás ég és föld, míg a beam-ezés alig változik. Tehát, a mezei játékosoknak a "komoly" torpedózás elérhetetlen és inkább csak az energiafegyverekre támaszkodhatnak. Azt belátom, hogy ha a fejlesztők "kiegyensúlyozzák" a torpedókat, akkor anyagi kár érhetné őket, hiszen eltűnne egy "official bug", ami költekezésre sarkallja a játékosokat.
- A trans'-okban csalódtam, de ez lehet kiegyensúlyozatlanság is. Ha majd kipróbálom a többit, akkor még változhat a véleményem.
Plata #22091:
Sajnálom, én tévedtem: tehát még többe kerülnek, így még több egyén számára elérhetőbb az általad megépített álomverda!
Egy jó ferengi veszett el benned: 3 helyett, akciósan 12, ill. 9,6 és akkor csak 1,34-ben és 1,07-ben van darabja!
Nem tudom, hogy mikor vettem az első, akciósan 4,8k-ba kerülő csomagomat (Alita-ék), de gyanítom, hogy majd fél évembe került összekaparni a rávalót - 230-260 közötti árfolyamon. Most, hogy már viszonylag fejlettnek mondhatom magam - és van admiralty - , 1-1,5 hónap alatt összejönne ez az összeg a 9 karakterrel.
Tehát, továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az igazán jó dolgokra - mint pl. az a szerény torpedós csodád - nem futja az átlagjátékosok többségének.