-
Kotomicuki #22089 Végül is, igen, semmi túltolás nincs benne..., max 2-3, átlagos dolog:
- Checkmate 3k Zen
- Overwhelming Force 3k Zen
...ami simán belefér az ecceri játékosoknak is!
Plata #22087:
Na, kipróbáltam a trans'-os dolgot!
Hajó: Alita
Torpedók: gyors Trans' XI lila és Breen cluster elől, XI lila Trans' Borg-variáns (nem repu'-s, hanem a reward-os) hátul
Akna: trans' XII kék dmg x2 + 3 db XII kék trans' tac konzol (torp + akna)
3 db polaron beam XII lila-kék + 2 db XII tac konzol lila, zöld
3 db a Breen szettből XI kék, meg egy XIV-es warp
2db XIV-es neutrónium, 1db XIV-es pajzs HP növelő, plasmonic leech, alita konzol
A trait-ekhez nem nyúltam, maradt a beam-es beállítás - az Overwhelming Force is, amit Overload-dal használok (inkább látványos, mint effektív).
A karakteremnél 3 "pötty" van a "torpedókon", ahogy a "beam-eken" is.
Ezzel bepróbálkoztam néhány helyen: DSE, RA, meg az utolsó küldetéslánc utolsó 3 darabja (az időügynökösködés Noye ellen).
A trans' torpedók, ezzel a körítéssel harmatosak voltak, alig-alig lehetett a találatuk sebzésértékét a beam-ekétől megkülönböztetni, azokat nem múlták fölül.
Az első torpedók nem teszik cd-re a hátsót, ahogy a cluster sem a "simát", de fordítva már igen, tehát a támadásokat mindig a cluster-rel kellet kezdenem, ami nem vette el a már pörgő torp-skill-eket, hiszen nem hatnak rá, majd jött a skill-ezett trans'.
Az Jem Hadar-os, reward Boff-om tökéletesen szuperált: a tuningolt aknamezője és a cluster aknái voltak a fő sebzéskiosztóim -> egyedül ezek közelítették meg az elvártakat.
A nagyon kúlokkal továbbra is tele a spájzom, de az utolsó, megagiga, soha nem akar vége lenni küldetés (amivel 2 órán át szenvedtem) is inkább csak a játékkedvemet vette el, minthogy szórakoztatott volna - de bármely hajómmal ez lett volna ott; a 2 földi harc, hála a XIV-es pulsewave-nek, kissé könnyebb volt.
A DSE és RA még elment, sőt, néha még élvezhető is volt: Breen torpedó + Dispersal Pattern Beta az aknákkal.
Sz'al, vagy a trans'-ok pajzsátütése és így maga a torpedó satnya a szintjéhez képest - igaz, csak XI-esek - , vagy maguk a torpedók - mint fegyverosztály - életképtelenek, ennyi körítéssel a 60. szinten!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.17. 00:47:16