• Kotomicuki
    Hát, azt írja, hogy a speckó, aknás torpedók nem raknak semmit cd-re, de nem is hat rájuk semmilyen skill sem (pl. high yield). De nem akarnám teljesen torpedóval teletömni a hajót (max. 2), mert ehhez tényleg sok minden hiányzik, és ezek java még elérhetetlen számomra.
    A menekülés megakadályozására volna a GW a tarsolyban, de mozgékony hajóval az ellenfeleket is az aknák felé lehet terelni, húzni - erre pl. nem jó a tohonya Krenim sci hajó.
    Azért kéne 2 db a Breen szettből, mert az adna + sebzést a trans' torpiknak - meg az a pár konzol hozzájuk.
    Jelenleg nincs más, számomra elérhető, papíron "normálisnak" tűnő, torpedós ketyere, amiben ennyi mindent tudnék egymásra építeni - ezért van ott a Breen szett.
    ...és, ahogy nézem, pl. a polaron-os szett Chronometric Energy Converter bónusza (3 db után: 2 min Recharge, to Self +8% Exotic Damage for 15 Seconds, to Self +8% Energy Weapon Damage for 15 Seconds) is sokkal több a gyakorlatban, ha azt a karakter skill-ezése támogatja...
    Sz'al, Torpedo Barrage trait, meg az aknás... Tudtam, hogy lesz még 1-2 dolog, amiről megfeledkeztem!
    Nagy kár, hogy amilyen hatásosak a torpedók a játék elején (1.-20. szint), olyan semmitérők, önmagukban a "vége" felé ((40.-)50.-60.)! Ezen még dolgozhatnának egy kicsit...

A doff-okra visszatérve: szerintem sokan nem is tudják, hogy van az a sulibános lehetőség, ill. kezdőként - tudod, amikor semmid sincs, még lehetőséged sem - bármilyen "segítség" jól jön, még ha azért fél napot is kell gürcölni.