-
Kotomicuki #22079 Gondolom, a kezdők és a játékban anyagilag még kevésbé eleresztettek - bár, ennek meg ellentmond az, hogy az új, box-os megagiga-fegyverrel is szaladgáltak ott bőszen - , akiknek nem áll módjában több millió EC-ért doff-ot venni, mégiscsak belefognak, mert a fed-es oldalon igen nagy volt a rohangálás, csak a KDF részlegre mondtam volna, hogy ott esélyes a lila doff begyűjtése.
Nagy kár, hogy abszolút random, hogy mit ad, így aki ki tudja termelni a doff árát EC-ben a rohangálás időtartama alatt (fed oldalon fél óra egy zöld a tömeg miatt), annak valóban célszerűbb az ex'-ről beszereznie.
...
18,5 milla volt a fleet ship module... ("enyhén" emelkedik)
Éjszaka még be-be ugrott 403-ra a Zen, de a 404-es készletek elfogyásával az is megindult fölfelé.
...
Most, hogy lesz egy kis szabadidőm a játékban, mégiscsak próbát teszek (a kisegítő) torpedózással!
Megvan hozzá a gyorstöltésű és az aknatelepítő változat, valamint a breen szett többsége is - a warp beszerzésén majd ügyködök, az amúgy is kell, ha az adapted MACO aktuálissá válik pár napon belül az összes repu' kihúzásával (+25% torp' sebzés + a breen 30%-os trans' többlete).
Meg tudom szerezni ezt aszettet is a +20% torpedó sebzésért - a disruptor-os változat még odébb van a történetben, de addig a XIV-re húzott, polaron fegyverzetet át tudom emelni a többi karaktertől.
A Rule 62 konzolra még csak 50 lobbim van, ezen is ügyködök majd, ahogy az EC-készletek ezt lehetővé teszik.
Ez a konzol még érdekes lehet.
A Mat'ha trait-je már megvan, ahogy a plasmonic leech is a beam-ek életben tartásához - a csak és kizárólag torpedózás még (jóval) odébb van.
Checkmate-re és a többi, torpedózást elősegítő hajóra (azok konzoljára) jelenleg nem futja.
Legyártanék pár trans' torpedós és aknás konzolt (alapanyag van bőven, ahogy 20-as Projectile R&D csapat is). Flottás dolgokra, egyenlőre nem ruháznék be - ahhoz még szegény az eklézsia (dili'-ben, az most másra kell, FC még akadna).
Kihagytam volna vmit?