Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem,romulán hajón kevés energia van,ezért gyengébbek.Jó fleetes maggal meg plasmonic leech-el esetleg astika trait-el nem gond.
Van szerver,már vagy 1 órája afkolok fent.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.08. 08:42:59

Valami szerver lehalás volt ma reggel, lelökött, és nem is engedett vissza.

Más. Most húzok fel egy reman karaktert, és 16-os szinten vagyok. Azt nem nagyon értem, hogy az egyes rendszerek energia beállításainál miért csak 4x40-et tudok szétosztani? Én úgy tudtam, hogy minden hajón elvileg 200 "egységet" lehet a 4 rendszer között szétosztani. Vagy az elején kevesebbet, és a 200-hoz még fejlődni kell?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Scourge-ot nem szeretem mert randa,sem fleetest sem a zenest nem használtam,csak a konzoljait.<#buck>
A kalóz karim pedig B'rel-ben ül,de majd ebben a hónapban kap új T6 Fleet B'rel-t.<#nyes>

Nekem is van egy predátor karim, fleetes Scourge-el. holnap kiutalnak neki egy fejlettebb hajót és mehet a kalóz élet tovább. 😄
Új event a láthatáron.
Katt.

Nah fel is megyek.Szerzek még fc-t meg dilit és konzolt holnapra,T6 fleet gurambának vagy 2 konzollal több lesz.

Full pack,azonnal,Galaxy az jó lesz ünneplős és túra hajónak.<#szeret>
A Guramba meg megy stf-re<#szeret>.
A kara meg megy a süllyesztőbe.Doffozni jó lesz.<#vigyor>

a galaxy viszont kalap szar. nem hogy a zeneset, de még a flottásat sem veszem ki.
Óóóó cicám ez tökéletes lesz nekem.
Olyan mint a T5 Guramba csak ez Command/engi.
Tökéletes kis jószág lesz ez.És van Nauszi hangárja,óóó mamííí.

http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9585153

engi/command slottal érkeznek, de legalább futotta 1 Commander Tactical-ra is.
Nem volt elég csak felmenni,legalább 1 órán át kellett tesztelni a megadott teszt hétvégén.

Fabio Capello
ebben az a cuki, hogy én teszteltem S6-ot és soha nem kaptam meg a Fleet Markosat...

S6 és S7 rewardokért kellett tesztelni,de a többit mindenki megkapta ingyen.

Ezek nekem is megvannak és sose teszteltem 😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Na de régen kaptunk jutalmat,olyan tribblit ami repu markot termelt,S6-ért fleet mark tribbli,s7-ért asszem nukara tribbli romáért roma mark tribbli satubbi.Egész s8-ig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.07. 15:00:02

Haszonleső kutya! Már önmagában jutalom hogy részt vehetsz a játék formálódásában.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.07. 14:57:37

Mióta nincs teszt jutalom nem megyek fel tribblire.

Mondtam hogy a 30k dili egyszeres,karinként.De én nem teszteltem csak hallottam tesztelőktől.

De,mostanában ha valamit elcsesznek mindig van event,legutóbb a mark xp dili event is azért volt mert két három órával tovább tartott a leállás.

tegnap felmentem tribblire megnézni ezt az admirality rendszert, 3 slotod van, annyi küldi futhat egyszerre.
az assigmentek nem fogynak el, mindig kínál hármat, ami közül indíthatsz, vagy passzolhatod ha van hozzá tokened, ami assigmentekből szerezhető szintén, és jön helyette másik assigment. vannak 15 percesek, pár - több órásak, 20 órás.
1-3 hajót lehet bedobni egy egy assigmentre, amik használat után szervíz cd-re rakják magukat.
minél jobb hajó, annál hosszabb a szervíz, legjobb t6 flotttás erejű hajók 36 órás cd-re kerülnek egy egy assigment után, szóval azokat be kell osztani, nem lehet ész nélkül küldözgetni 15 perces assigmentekre.

T1-4-ig kb semmit nem ér a hajó, max a legegyszerűbb küldire tudod használni de oda sem elég egyedül kb.
Mirror hajók a következő szint
T5 zenes
T5 flottás
T6 zenes
T6 flottás
Winter - Summer reward, lockbox / lobi és promó hajók a legjobbak

Ezzel kedveztek a free játékosoknak, az Annorax, T6 bug ship, legdrágább legritkább hajókkal egy szinten van az ingyen szutyok Risa hajók meg Breen hajók. Annyira sok dilithiumot nem fog azért adni a rendszer hosszú távon mint Platac írta, az a 30k dili létezik, de az olyasmi reward mint amikor maxolsz egy reput, a klingon részt mikor szintet lépsz, akkor kapod, és az ugye véges.

Doff rendszer 2.0 kis különbséggel.
Ha fent leszek majd be invelem,de most nem vagyok fent.Nekem rohadt sok türelmem van,tényleg,képes vagyok bármennyit várni és farmolni orrvérzésig,de most nem tudok nyugodtan játszani,mert ez a Gurambára várás kicsinál.<#wilting>

Vagy nem 😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Elértem a remanommal a szükséges szintet! <#papakacsint>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

És kapunk majd valami eventet vigasztalásul.<#szeret>

Szerintem egész nap sz@r lesz...
Kaptam egy üzit hogy az összes Arc játék leáll egy órára jövőhét kedden.Mert valami kritikus hálózati fejlesztéseket hajtanak végre,vajon végül hány órára áll le,és elindul-e majd.<#vigyor>

Craftos torpedó a nyavalyát,Craftos pajzs.
Nem tom hol jár az eszem.Amit viszont tudok múltkor Raan a kis engi karijának vett exen valami Ur craftost valami jó stattal,nem emlékszem de vagy Cap vagy Reg stat volt rajta,lényeg hogy a karijának 30+k pajzsa és 90+k hullja lett.Elmentünk egy gyors kristályra kipróbálni milyen harc közben,és emlékszem igen morcos volt hogy kidobott egy rakás pénzt a pajzsra,mert harcban a pajzsa szinte nulla volt,azt hiszem vagy 3k vagy 13k pajzsot mondott.És Kristály után le is cserélte.

De ha lősz a craftos torpedóval akkor a béka segge alá megy a pajzs.Nem?

Elvileg az új craftos pajzsnak van a legnagyobb alap hp-ja, aztán lehet a romulán stackelve a bónusz hp-t megelőzi, passz.
Iconiai pajzsot mondták legutóbb a legjobbnak, de egy flottással is jó vagy még.
Nem tudom én a KHG vagy Maco pajzsot szeretem.

Melyik amúgy a legjobb pajzs most a játékban? Az adaptive fleetes pajzsok tudják a legnagyobb resisteket, a romulán covariant meg a legnagyobb shield hit points-ot, jól tudom?
Eddig "csak" admirality hajók estek admirality -ból. T6 lila, és kék.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Egyenlőre semmilyen,csak spekuláció.

Milyen hajó lesz? Csak admirality hajó vagy repülhető is? (én eddig arról tudtam hogy csak admiality hajókat adnak)

Rohadt mobilnet.dupla üzenet.

10 küldièrt cserébe 30k dili/kari.T5 hajó vr,t6 hajó ur,t7 epic lesz küldikben.

10 küldièrt cserébe 30k dili/kari.T5 hajó vr,t6 hajó ur,t7 epic lesz küldikben.

majd nerfelik, messze még a megjelenés.
Azt mondják klingon admiralty küldivel 30k dilit is lehet szerezni.

Fabio Capello
ha lenne türelmem, eltöltenék egy napot a voth groundon a karijaimmal, az adna legalább egy hétre elég dilit...

valószínűleg ma is kell pár stf a főkarikhoz, annál a háromnál begyűjtöm a napi 8k-t, a többi farm karival csak amennyi jön épp.
Fura a contra ára ugrik felfelé,esti árhoz képest 1 misivel többet ér.

Igaz,emlékszem mikor valaki hun cseten mondta hogy vett exen egy rakás slaver hangárt,mert azt hittem egyszer használatos,és mellesleg fedes volt nem tudta miért nem tudja berakni a hajójába.
Lesz ma STF túra?Mennék KDF roma deltás karival,venni akartam neki KHG szettet,de az omega markját beolvasztottam,utána jutott eszembe hogy kéne a szettre.<#zavart1> Már 795 van.

Fabio Capello
de, igen, ő az.

Bakker el is felejtettem,ma láttam egy igazi vad aknás játékost,eszetlen sokat aknázott,percenként le rakott legalább 2-3 akna felhőt,biztos volt neki akna cd meg tac skill cd csökkentője mert állandóan plasma akna felhőket dobottt ki.Nem tudom mennyire volt hatékony vagy mennyi volt a dps-e,red alerten nem szoktam mérni.

Nem az a híres csaló?Mintha ilyesmi nevűt emlegettek volna cseten.
Többszász elacsi és több száz xindi boxom van,de a régi xindi,az újból asszem 80 darab van.Nekem az elacsi meg a vizes xindi volt a kevdencem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.06. 11:33:27

Fabio Capello
tegnap tiszteletét tette Tot (@jaffastargate), isteni egy óra volt 😄

Trade chaten is elhangzik néha az a mondás, hogy "másodpercenként születik egy idióta" szóval megeshet.
Sajna nekem nem az új xindi hanem a régi xindi boxból van sok.

Fabio Capello
biztosan van... Mindig van olyan hülye, te is tudod 😄
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.10.06. 11:10:45