• Kotomicuki
    Hát, nekem nagyon nem így mutatkozott be a T49 a tesztszerveren!
    Alig-alig talált, pedig a legjobb legénységemet ültettem át rá és sok konfigurációt kipróbáltam rajta, de 300 méter fölött különösen, pár másodperccel a teljes rászűkülés után is lőtt hatalmas luftokat, álló célpontokra és az alap HE lőszere gyakran alig-alig akart sebezni, pedig, pártucat - természetesen sikereresebbnek mondható - visszajátszást végignézve, nagyobb lett volna az elvárható tőle, azokon a becsapódási pontokon...
    Azt vettem észre, hogy felderítőnek nem olyan jó, ha a nagyobb löveghez igazítom a felszerelését - amihez nemigazán találtam sikereset, pedig a legénység részéről minden megvolt hozzá (BIA + célzást segítők) - , mert a látótávja alacsony marad és az álcája, önmagában már kevés a sikerhez. Így a kicsi ágyú 102 mm-es HE-jén gondolkodok (ez a prémium, német variánst is sikeressé teszi - és ezzel nem üt akkora "zajt" sem: tovább rejtve maradhat), ami elvisel egy optikát is, amivel felderítőnek is beválik - igaz többszöri és időben tovább tartó "csipegetéssel" lehet csak a nagyobb löveg bummját utolérni, de megfelelő célpontnál a sűrű >300 is hatásos lehet...
    Egyenlőre maradok a csaffi és a T37 párosnál, legénységképzésre és "gyakorlásra" - már, ha belépek a játékba.