Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seduce groundon elsüthető skill orion karinak,ha a trait ki van választva.
A seductive meg passzív.
Seductive
Passive
99,999 sec
+20 Confuse resistance
-10% Threat Generation
+20 Placate resistance

Némelyik boffnak űr traitje van,nauszi boffnak +sebzés,human boffnak hull repair asszem,és vannak még olyanok akik critet adnak van olyan ami cd-t csökkent.A seductive az a lányoknak van,és ground képesség,be vetik bizonyos képességüket amitől az ellenség megzavarodik és a sajátjait lövi.
A seductive ikonja boffoknál ilyen.

Jah keverem mert Seduce és seductive is van nekik.
Ez a ground skill.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 16:20:13

Mondjuk ez engem is érdekelne, hogy a lila boff mitől lila és hol látszik rajta ez (nem a szine, hanem hofgy ő olyan sokkal marha jobb).
Nyilván nem a magával hozott aktív skillekben keresendő a történet (hiszen mindenki ugyanazt tanulhatja meg, és általában a skillek ára elég csekély, egy-két lockboxostól de sztem az egy doff se tudja alapból).

Olyat láttam hogy egyes boffoknál a ground meg space skillek fölött van néha egy-egy extra mondat (pl orionosnál vmi seductive), de számszerűen sose láttam hogy az mégis miért jó - meg az se világos hogy ez most csak őrá érvényes, vagy én is kapok miatta vmi bónuszt. Volt egy két lilám az inventoryba, de egyiktől sem estem hasra leírás alapján.
Kiváncsi lennék pl egy sokkmilliós BOFFra, hogy ő mégis miért annyi amennyi...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.13. 16:14:43

Lilának messze jobb a traitje,de a sima boffoknál van jobb,fleetes vagy egyéb.
Van amelyiknek speciális és jó erős traitje van.
Ne kérdezd tőlem melyikek a legjobbak,annyit tudok hogy fleetes meg a krenim kurva jó,a többiről passz,Raul ért ezekhez a dógokhoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 13:00:40

Nyernék bármit is azzal, hogy a zöld bridge Off.-okat lilára cserélem?!
A Klingon karinál már a 4. "külsős" kerül "beszerzésre" és ebből 2 lila, amit a "gép" adott, ott meg van zöld és kék is, amit váltani tudnák.
Igaz, ez nem kevés befektetést igényelne majdan - a kellő képességek megtanítása/cseréje - , de ha hozna vmit a konyhára, akkor meglépném.

Mondjuk, nagyon "éjdekesz", hogy a Klingon Tac-nak alig kell változtatni a tisztjeinek a "tudástérképén", míg a Fed-esnél egy kezemen meg tudom számolni a valóban használhatóakat - a 4-nél, összesen!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hehe...én legalább nem idegeskedem, mert külföldön vagyok. :-) Ha csütörtökig megcsináljàk, akkor jó.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Fabio Capello
kiveszik az egyik szervergépet, úgyse kell <#idiota>

Vajon mit csinálnak.Mit basznak el.És milyen event lesz a jutalmunk a hülyeségük miatt.

Fabio Capello
ezt már egy hete meghirdették kb 😊

Luke álj át a sötét oldalra.<#vigyor>

SOHAAAA, nem vagy az apááááám!
Raul meg a torpedó.<#wilting>
Még a végén elkezdesz klingonozni.<#rolleyes>
majd a T6 Karfiol át csábít a klingon oldalra.<#szeret>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 09:48:57

most hogy a tacom nagyjából egész használható, az engi eddig is jó volt, bár azt is át kell alakítani, 30k dps kevés, kell majd annak is kis erősítés. szóval, sorrakerül a science is, marad az annorax, 6-800 milliós hajó, naná hogy használom, tudjon bármit is. de persze jó is mellette.
ezt nem fogod elhinni, 6 beam mellett 1 torpedót is fent hagyok elől, az engi és tac úgyis full beam, ezen hagyok egy torpedót ha már science.

az engire meg rakok andoriai fézereket, minap megint láttam őket, és a dmg buff miatt már nem is olyan vészesen szar az elite acc dmgx3-as verzió, viszont a sötétkék színe és a hangja fantasztikus. enginél és a scinál a fegyverzettel nem megyek maxra, inkább ami tetszik. enginél szép fegyver lesz, scinál meg polaron az iso szett miatt.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.10.13. 09:28:13
Jó lenne de sajnos nem.

Hát nehezen de feljutottam,viszont STO is le fog állni nem csak ARC.Ezt írta ki mikor feljutottam.
We will be performing shard maintenance on October 13th from 6-3 PM Pacific (13:00-22:00 UTC). Please check the forums.

Most rakják be targoncával a hangárokba az új B'reeleket, de mivel nehezebbek és nagyobbak lettek mint eredetileg tervezték, kicsit macerásabb az elhelyezésük.

Amúgy meg ja, miféle network improvement lett volna az amit megcsinálnak 1 óra alatt. Sztem még a szervereik se állnak le / fel annyi idő alatt... 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.13. 08:53:52

Inkább csak csóringer, de nem feltétlenül kezdő 😊 Már ami az évek számát illeti.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.13. 08:54:08

Na mi a ragya,az 1 óra leállás 12 óra leállásra változott.Tudtaaam.<#hehe>
On October 13, our teams will be performing an extended maintenance to make networking improvements on our servers.
October 13 starting at 6:00 am PT and running to 6:00 pm PT

Mentségemre legyen mondva, hogy ingame hozzám képest 10 játékos kivételével mindenki más kb csóringer kezdő 😄
Minden évben új van.

Semmi gond, csak kiszámoltad a pár hónapja játszó kollégának hogy mit sipákol hiszen kapásból 6 űbertáp eventes hajóval kezd... <#hehe>
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 22:49:56

Hogy, az eventeken mindig ugyanazokat a hajókat pörgetik körbe-körbe? Akkor mit kapnak azok akik tavaly megcsináták már a winter eventet?

Ne sértegess!

Egy csodás T6 Fleet Battlecruiser 4 tac konzollal és commander engineer bridge officerrel.
Fabio Capello
Scimi?

Tegnap este 2 nem hgf-es magyarral, platac fun klingonjával megy egy dps silveres gyerekkel isa, új saját rekord lett, már kezd alakulni a dps-em.

Salem az én karakterem:

CLR—Infected Space<2:36>— Dmg(DPS) —Salem 14 069 872(91 363) Imparator 8 475 621(54 331) Hodak 7 896 127(50 943) STARDUST 4 811 737(31 245) Meiri 3 621 350(23 669)
Szívemből szóltál!

rengeteg dologból lehet ec-t szerezni, csak keresni kell a lehetőséget.
De a T6 hajókat nem kapod meg használni,csak mint doff.
Örülök ha nincs contra nerf,mert akkor marad a biztos kis bevételem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.12. 17:10:30

Van sok érdekes doff küldi fedesen is,én egy időben oda voltma a bartender és chef küldikért,orrba szájba nyomattam őket vulkéni karival,vettem neki lila chef és bartender doffokat sok pénzért.meg akartam szerezni a master chef címet is,de nem jött össze,amikor épül a flotta bázis véletlen a chef doffjaimat raktam be.<#vigyor>
A flotta bázison a bárban is sokat doffoztam.Csináltam bartender és chef chain küldiket.
És a vulkáni karimmal gyűjtöttem a vulkáni doffokat,minden doffomat elcseréltem az akadémia kertjében vulkánira.

Hű waaze mi ez a sok duma.

sajna elvileg már nem lehet csak a jelenlegit ha a régi hír igaz volt (risa) egyébként meg a "dof v2.0" val is lehet szerezni ec-t olyan 50k körül . Raul egy csóri kezdő is gyorsan feltudja magát húzni mind pénz mind dili/zen ügyileg csak tudni kell ugye ... ,contrát meg csináltam triblin és nem annyira nerfelik meg ugyan úgy lehet farmolni bár szerintem ezt is 5+ karival érdemes . jah és ide tartozik admirálisos izéböl is lehet kiszedni t6 hajókat akár még pilotot is szal öhm csak csinálni kell 😊
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2015.10.12. 16:38:51
Lesz winter event, fogod 3 karival megcsinalod mindhárommal mas breen hajot veszel ki..es máris megvan! 2 hét alatt 3 "táp" admiralitis hajó. A Chel Grett meg nem is rossz engivel használom.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

De eddig a csóringer kezdő lehalább contraból tudott dilit és ec-t szerezni. Ha nerfelik, ahogy Plata írta, és csak az admirality narad mint dili forrás, akkor a csóringer kedő ráb@*zott.

Ha ragaszkodunk a csóringer kezdőhöz, akkor arra csak az a válaszom, hogy elég hülye egy csóringer kezdő aki azonnal mindent akar ingyenes játékosként. Az a pöcsével játsszon aki így gondolkodik.
van 1-2 assigment amihez kell, ezért tartok egy lilát fednél, illetve a fehér szarokat lehet cserélni sima doffra egy két assigmenttel.
kb semmi.
lesz majd februárba omega event (szülinapi omega partikula ) ott lehet majd ec-t farmolni kezdő bevételnek jó és stabil
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2015.10.12. 15:39:13
"csóringer kezdőnek"... na annak ugye egyik sincs...

Mert ugye visszamenőleg se a risai hajót nem tudom megszerezni, se a breenest, se semelyik másikat 😊

De egyelőre nem vagyok ráizgulva a doffingv v2-re. A sima doffing 95%a is kb értelmetlen kategória. A maradék 5% a contrabandolás, dili finomítás meg a pár assignment ami ad lila doffot.

Tényleg: fedesként van vmi értelmes felhasználási módja a prisonereknek? KDFként ugye dilivé alakíthatóak...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 15:20:14

Az ingyenes szar hajók a legerősebbek, amiket ingyen ki tudtál venni. Ott a Risai 2 hajó, Ferengi Nandi, 3 Breen hajó, mindegyik azt tudja amit a promós szuperritka szuperdrága 500-600 millió ec-be kerülő hajóim, és csak ingyenes szarok. Ez rögtön 6. Ott van 4 hajó amit ingyen kaptál 1-40. szintek között.
Ezek mellett talán van egy két zenes és flottás hajód, talán t6 is. Bőven elég egy alap admirality-hez, max nem fogod 0-24-ig pörgetni őket, hanem napi 1x mint az r&d xp projekteket.
Üdv . t5-t6 hajó azért kell mert ezekkel van nagyobb sansz hogy megcsinálod , ott van az risa/breen/születésnapi hajók azok is ur ek mint lobbi/boxos/promo hajók , 3 alap slot van lehet le tekerni és ott fel lehet oldani egyéb slotokat 3/5/10-nél (3/5 böl 2 van szóval sanszos hogy ott fed/klingon szint kell )
Hát ez szomorú, fel se tételezed rólam hogy kitartó is lehetek... 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 14:01:34

n= 1...10 😊

Régen igy jelöltük iskolában a nagyságrendeket, lehet manapság már más betű uralkodik 😊

Mi az az n?

Köszi, igy már értem, majd esténként kopogtatok. Mikor van fogadóóra? 😊

Amúgy még a fleetes lehetőségek közt kéne körbenéznem, pl nemrég botlottam bele abba a lehetőségbe, hogya reasearchnál szintén van assignment amivel extra RandD pontokat lehet szerezni.

Gondolom van jópár érdekes dolog a fleetes épületekbe, körbe kéne járni. Persze az is tény, már igy is unom a daily ismétlődő dolgokat, mégtöbb repetitív nem nagyon fér be már egy este.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 13:59:57

Szépen csurog vissza az áruk azért... de tény, a bejelentés előtt n*100K kategóriában volt a legtöbb, most inkább az n*1m árban vannak.

Ahogy hallom azoknak is felment az áruk, bár ahogy láttam már 1.5 milla körül már volt.

Exről

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

És a mirror hajót honnan a nagyanyám füléből szerezhetek majd? Az olcsóbb?

Ezèrt jönnek a mirror hajók gondolom.De a zenes sajna akkor is jobbnak számít.30 hajó akkor kell ha minden assigmentet futtatni akarod,vagy mi a szart,küldit.
Így hallottam.

Ez azért jó nagy szemétség. Honnan legyen egy csóringer kezdőnek 30 T5-6 hajóra? Miért kell 30 hajó, ha 3 slot lesz. Most egy kicsit morcos lettem. Gondolkodom, hogy ezek után megvegyem-e a BRel packot. Úgysem megyek semmire, ha nem költök még el egy valag pénzt admirality hajókra. :-(

Jah és vannak újabb pletykák,Iq fllett szerint lehet hogy lesz T6 vesta,a kép alapján szerintem az T5.<#whatever>
Állítólag be kerül egy szuper carrier,4 hangárral, 2 small craft hangár 2 normal hangár.De valszeg fedes,istenem klingonként de jó lenne,4 elite slaverrel.<#szeret>