• Kotomicuki
    Nagyon hasonló cipőben járok én is!
    DpS-mérőt nem telepítettem, de a borg RA-csoportokat már gyakrabban lezúzom elsőre, mint nem (a top karijaimnál ritka, ha nem megy elsőre, de a vezérhajót, egyedül, még nem tudom lenyomni), a tholian-ok még nem akarnak elsőre összejönni (nagy nehezen összehozom a combo-t és persze, hogy akkor ütik ki a fegyvereimet...), pláne, ha elkezd tömörülni a falka - és ez hatványozottan igaz a csak "sebzésnövelő" konzollal teletömött hajóimra: megfeleződött a életben maradási idejük, ami az össz-DpS-t nézve nem biztos, hogy megéri (annyival nem biztos, hogy többet sebzek, mint amennyivel előbb halok). De nem panaszkodom: érdekesebb és néha nehezebb lett ettől a játék! :)
    Lassan alapfelszerelés lesz mindenhol az mk XIV VR, vagy jobb (CrtD és Dmg keverékek a legnagyobb részt) - így egyre kevesebbet kell költenem a húzásokra, ami növeli majd a Zen-re költhető dili'-mennyiséget - , de a "hagyományos" építés (tac konzolhelyre tac konzolt, stb.) mellett ez sem elegendő!
    Magában a játékban még ott tartok, hogy gyűjtögetek (pl. DR-pakkra, Flambard-ra). Nem annyira maguk hajók kellenének - kivéve admiralty - , hanem inkább a trait-ek, meg a körítés.
    Egy-két repus cuccom már van, de konkrét sorom még nincs - küldiseket használok, XIV-ig rántva - , ahogy a flottás dolgokat is kerülöm az állandósult dili'-hiány miatt. Ha ez változik, akkor tudok előbbre lépni - szvsz - a DpS-növelésben.

Nagyobb gondon magával a játékkal van: a net-en keresztül való játék egy rémálom számomra a lag-jaival, akadásaival (van, hogy 45 másodpercig malmozik - a töltések közben! - a szerverre várva)!
    Ez egyszerűen élvezhetetlenné teszi a harcokat: 4 kattintásból jó, ha felét "észreveszi", így combo-kat sem tudok megcsinálni, mert mire kivárom, hogy biztos aktiválódjon a vége, addigra az eleje már cd-n van - és közben eléggé akadozik a tűzvezetés is (DHC/DBB esetében rendszeresen a hátam mögötti hajót akarja, újra és újra becélozni, DE, ha nem látom a célpontnak valót, akkor még beam-mel sem hajlandó célt befogni, max. FAW-val). Nagyon várnám, hogy a híd tisztjei kissé önállóbbak legyenek már végre, vagy előre "megbeszélt" harci formulákat tudjanak használni - és ne nekem kelljen, ezt is, külső programokat alkalmazva megoldani!
    Ha az ARC fut a háttérben, akkor mindez még rosszabb!

Plata #21629:

Igen, most is igazad van, csak nekem még kell pár milla, finomított dili' ahhoz, hogy az általad megnevezett hajók meglegyenek - és akkor még hol vannak a "menő" rá- és belevalók...
    Amúgy a szifon trait-je a 2. olyan, ami növeli a DpS-em - tudom, kitörölhetem vele - , semmi másom nincs ilyen téren (a többi túl specifikus ahhoz, hogy érdemben használni lehessen őket - pl. az Alitáé jó a hordozók pet-jeihez, de ezek sincsenek minden hajón).
    Sz'al, nagyon várom már, hogy az ... DR-pakk meglegyen és egy lépéssel előrébb legyek! :)