• lammaer
    Alapvetően úgy gondolom mint te, de hála istennek van egy réteg aki odavan az ilyen kozmetikákért és képes érte kemény pénzeket fizetni (lásd WOTban a dekorációs kamó, meg egy rakás kardos varázslós MMOban mindenféle diszegyenruhák stb).

Azért hálistennek, mert ők teszik lehetővé azt, hogy a játék F2P legyen neked meg nekem :)

Mondjuk egy kicsit már én is megvagyok fertőzve, ha már DPSt nem tudok kicsiholni se a karaktereimből se a hajóimból (megint depressziós lettem mert tegnap véletlenül mértünk :), és teljesen reménytelennek érzem a helyzetem, úgy tűnik vhogy ez a játék túl komplex nekem, hiába olvasom a guideokat meg tutorialokat, túl sok az opció meg a rejtett összefüggés) legalább látványos meg jó hangeffektes legyen a fegyverzet.

Ezért van a karaktereimnél pl "Vaadwaur_Polaron_Assault_Minigun", isteni a hangja meg a grafikája és inkább favorizálom a cannonokat meg torpedókat mint a beameket. Béna vagyok hozzá, de legalább repülők és szórom az áldást. Aztán lesz belőle 7 meg 9k DPS, MKXIVes cumókkal (FAW hajó is azt hozza nekem, tökmindegy).