Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikre gondolsz? Az assignment chainekre vagy van más értelmes dolog is?

Fabio Capello
nincs sok, 3-4 küldi össz. Contrázni marával éri meg, FED-del van millióegy más küldi amit érdemes csinálni.

Hmmm.. mennyi ilyen van? Mert ugye maraudinggal 5 perc alatt körbeutazok pár szektort és máris megvan a 20 assignment ami hozza a contrabandot. FEDes a mainom, de nem láttam nagyon hemzsegni a contrát adó assignmenteket. De lehet csak nem jó helyen kerestem... 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.15. 16:14:20

Vagy fel kell húzni egy romulán-kdf karit, és azzal nyomni a maraudingot.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Fabio Capello
hogyne lehetne, trafficking in contraband és investigate report doff küldik szektorokban. nyilván nem annyi mint kdf maránál, de azért dob.

Ja, 24 órában jön 1x, és akkor is vagy failel, vagy ad 1 contrabandot meg 1 üveg piát... Ez nem a "legjobb" megoldás...

Van egy küldi,confiscate contraband.Doff,fedesnek.

Tudtommal sehogy.

Vagy úgy, hogy az exről veszel ECért... lenyomsz egy elite STFet, a dobozt eladod, annak az árából kijön kb 10 contraband 😊

Srácok, tudtok olyan pár milió / darab értékű cikket az exen aminek érdemes lehet nyomonkövetni az árát mert viszonylag mozgékony?

Most ezeket nézem (elég szépen tudnak hullámozni 24 órán belül is), próbálom megtanulni az árakat/trendeket:

Major Research Boost (2x quality improvement chance)
Major Technology Boost (2x technology points)
Research & Development Pack
Research & Development Mini-Pack

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

egy kis grafikon az elmúlt pár napról 😊

Néztem még 3 másikat is, de ezek nem nagyon ugrálnak:

fleet ship module
Elite Queue R&D Material Reward Package (Craylon Gas)
Fleet support duty officer pack
Technology Boost (1.5x technology points) (ezeket csak a potenciális pack bontogatás miatt nézem)
Research Boost (1.5x quality improvement chance)

Ma is sikerült az "Research & Development Mini-Pack" -on fogni 500Kt darabján (kb este megvettem 1.5-ért mert gyanúsan alacsony volt, visszaraktam 2-ért és hajnalban el is ment minden). Persze első blikkre nem nagy dolog, de jó benne hogy offline fial a pénz.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.15. 15:44:59

De ha már contraband szóba került, akkor a fedes karakterekkel hogy lehet contrabandet gyűjteni a legjobban? A klingnommal a maraudingból jön, mint az állat.

Erre gondoltam, mint "csítre". :-)

nem kell ahhoz semmi csít, csak felrakod eladásra 25 dili / zen áron, vagy 50 vagy 100, most úgysem fog annyiért elmenni, másik karival meg törlöd az eladást és ott visszakapod.
És ahogy láttam valahol korábban, finomított dilit is tudsz karik között mozgatni egy kis csíttel. :-)

A mainnal nekem is (vmi 600K ore van), de ugye azzal nem érek semmit, mert a 8K limit megfog. Ezért kezdtem el az altokkal contrabandolni, mert az nagyjából offline tevékenység és akkor ők is tudnak finomítani. Azért nem mindegy hogy 8k anapi dili vagy 8k valamely többszöröse 😄

Egyébként az STO Academy-n is van egy online combat log reader.

Hivatalosan nem izgat.<#vigyor>

Fabio Capello
innen, most ez a hivatalos.

Combat log reader program.
ide katt.
Javaslom a winfost válaszd,a java kicsit hisztisebb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.15. 15:00:46

No jó....de hol is kell keresni valami összesítést? :-)

Mert ugye ha egy egy fegyverre ráviszem a nyilat, akkor mutat DPS-t, de össze-vissza...hol ezt, hol azt.

Bárhol csak ISA-n szoktuk mérni,mert ott együtt harcol a csapat.

Egy láma kérdés...a DPS csak STF küldin látható, vagy hogy a túróban lehet megnézni?

Igen azoknak más is a jelük,van rajtuk egy delta ikon.
Egy ilyen ikon van mellettük.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.15. 14:52:14

Na elugrottam Gurambával stf-re,túró a dps-e,de szegény csak T5 hajó,nincs upgradelve,mert megharagudtam rá.<#nevetes1>
Full borg fegyverzete van,nincs rajta semmi jó cucc,kivéve a két flottás konzol meg mk14 flow-os exciter.
Még warp magja sincs normális,csak ami jött küldiből.<#vigyor>
Szereznem kell még majd fegyó konzolokat meg warpot,szerencsére van elég sok fc-je.
CLR—Infected Space<11:03>— Dmg(DPS) —Spritzerka 10 529 370(16 375) Pesieahi 10 321 343(15 758) Ruvak 8 523 146(12 855) Meiri 4 785 820(7 295) Reck 4 082 554(6 214)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát nekem a klingonommal annyi dilithium jön, hogy képtelen vagyok annyit finomítani egy nap.

Hát, én csak contrbandolásra csináltam két altot, de napi 20 perc extráért 1 hónap alatt felkúsztak level 5X környékére... 😊

Csak annyi küldetést toltam ami a level 11-hez kellett, ami a duty officer featuret kapcsolta be. Az XP eventen ez 30 perc alatt megvolt.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.15. 14:35:10

Nekem az a bajom, hogy se időm, se energiám a klingon tábornokom (56) mellé felhúzni még egy karit. A fedes csókámmal elakadtam 20-as szinten, és képtelen vagyok rávenni magam, hogy az alap küldiket újra toljam. :-/
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.15. 14:31:38

Ja, hogy arra külön karit kellett csinálni?

Nem.Delta kari az külön event volt,most április-májusban.De minden karid kap 3 delta doffot,faszák,3 delta boffot,nagyon faszák,kapsz 3 delta upgrade fasságot,3 ship upgrade tokent.

Nyilván 😊

Sztem 1 percig nem lehet fenn ilyesmi....

Exploitért mindíg bünti jár, nem csak itt hanem máshol is. Ingame a cég azt tesz veled amit akar, semmi sem a tulajdonod, még ha fizetsz valódi pénzzel akkor se.

Minden jó a deltában volt 😞

Tényleg, ha véletlenül veszek egy delta pakkot jó sok zenért, akkor nekem is bekapcsolódik ez a sok deltás extra feature? (delta kari, delta mission, deltatökömtudjamicsoda)

Mert elfogadtad a szabályzatot hogy azt és azért csinálnak veled amit akarnak.
Xp-t gyűjteni DR után patrollal is játék adta lehetőség volt, mégis szintlevonás járt érte aki 10nél többet gyűjtött be.
Erre nyugodtan rá lehet mondani, hogy exploit, azt pedig ugye elvileg mindenhol tilos kihasználni.
oké, akkor most hazamegyek munkahelyről és 20 perc múlva tuti meg tudom még venni őket ha már chates téma hogy milyen baszott olcsóak, ugye?
Hun cseten azt mondják 900k-ért pakol fel valaki R&D packokat.

Akkor miert nem gondoltak vegig amikor ezt beletették? Ha valaki használja a játék adta lehetőséget miért kéne büntetni? Cryptik nem gondolta végig mert korlátolt..ennyi Az ő saruk..mellesleg siman javithatnak egy pachel..de ahhoz meg valoban dolgozni kene..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

amiről most beszéltünk az a deltás r&d farm egy másik része, dilithiumot is lehetne így, csak az a gond, hogy az nem ore lenne, hanem finomított dilithium, akár napi többszázezer, viszont aki csinálja, az kicsit sem lepődhet majd meg, ha egyik nap hirtelen nem tud már belépni a játékba.
ha valamire ugranak, akkor az a zen.

ha csak ore-t szerzel, leszarják, napi 8k marad úgyis a limited. de ha karaktert kreálsz és törölsz és így finomított dilit farmolsz, akkor azért könnyen elképzelhető hogy bannolni fognak.

persze már a régi dili bug is necces volt csak ore szerzéssel, akkor is számoltunk azzal, hogy lehet ban lesz a vége, de azt rengetegen csinálták, ezt a deltásat kevesen csinálják ahhoz képest.
Az régen volt 2013 áprilisban.

a dili exploit

Micsoda mi?

Ez mi ez pontosan? 😊

Fogalmam sincs,de mint mondtam én minden deltás dolgot megcsináltam,3 deltás karim van mind elérte az 50-et,mind megcsinálta craftot,és mind megcsinálta az összes küldit.Romulán,fed és klingon sztori vonalak is megcsinálva.

Fabio Capello
O.o melyik? Amit én láttam, az a storyline befejezéses, de az mind lvl 16-hoz kötött.

60 karit csináltam, 8000 dilivel az 480k lenne, 2155 zen a hétvége alatt, nem lenne rossz, de nem biztos, hogy az is büntetlen maradna.
Tizes szinten is van dili,a doffos karimmal is kivettem dilit,de az nem bug kari.

Fabio Capello
Tudnak róla, azt mondják amíg nem megy masszív méretekben, addig nem foglalkoznak vele. Így is a nagy többség csak a craftra repült rá, nem húzták ki 16-ig a karaktert, hogy a dili is meglegyen.

Fabio Capello
még mindig fáj a szívem hogy a ferengiről lemaradtam 😞

Én is csak craft alapot mertem kiszedni,dilit meg egyebet nem piszkáltam.Pedig nekem minden unlockolva van,mind a 3 oldal összes szarja.

tuti tudnak róla, szerintem pont leszarják. a dilithiumot nem piszkálnám, componens material szerintem nem izgatja őket.
de viszonylag egyszerű lenne javítani, átrakják 20-as szintre a cuccok kivételét és megvan oldva.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.15. 09:51:02
Jöhetne olyan küldi ami ad Omni disruptor beamet.Kivenném klingonoknak.

Jah,ez a kari doffozásra van,doffot termelek vele amit beteszek a flotta bázisba.Ha hülye nevet adok neki,akkor nem nehéz törölni.