• Plata
    Kedvenc hajóimat nem tudom elképzelni hagyományos úgy nevezett normális beam faw kombóval.
    Ha normális simitárom lett volna sosem toltam volna le vele több mit ezer stf-et.Nekem a thalaronyg jött be,igaz ma már nem olyna durva mint nerf előtt,de még ma is fun,főleg a kula plasma konzollal,sok hülye azthiszi hogy hackelek és duplán lő a thalarongy.
    Aztán ottvan a régi nagy szerelmem a B'rel,T5 és T6 változatban is csak torpedó hajónak tudom elképzelni,és igen is szeretem,vele is mentem többszáz hanem már ezer stf-et,mert atom fun ahogy egy sorozattal több millió sebzést ereszt el.És az a legjobb benne hogy borg stf-en szinte sebezhetetlen,atom élmény vele álcából harcolni.
    Guramba meg beam?Na neee,nem vagyok én homár herold.Guramba egy siege destroyer nem buzibár.Aki arra beamet rak az egy állat,mert neki quad és dhc-vel olyna hagja van amit ezer beam meg 5 milla dps sem tud pótolni.A hangulata istentelenül jó.
    Tarantula faw-os,de nem a fegyverzete a lényeg,neki nem,nála a lényeg a tholian szett és hogy az ágyúja akkorát szól tömegbe 10 másodperc alatt amekkorát egy faw-os hajó nem tud összelődözni 2 perc alatt sem.Ha lesz időm folytatom.