-
Kotomicuki #21223 Nekem összesen volt 50 milla EC-m, amiből FSM-t vettem, hogy lehessenek az alap, Zen-es, T6-os hajóknál jobb fleet-eseim.
Nem minden karakteremnél tudtam még növelni a doff-férőhelyeket (sem) és ott is csak odáig jutottam, hogy a bevételszerző küldetésekhez legyen 1-2 jobb. A hajókra, normális még nem kerül belőlük.
Tehát a gazdaságom még nem tart ott, hogy mezei XII-es felszereléssel letudjam nyomni a küldetéseket - vagy fél napig tart azokkal az állandó meghalás-feléledés miatt.
EGYSZERŰEN: SEMMI MÁSOM SINCS A HAJÓIMON A RÁJUK AGGATOTT FELSZERELÉSEN KÍVÜL!!!!!!!!!!!!!!
Nincsenek (extra, fizetős) trait-jeim, skill-jeim, bánom is én milyeim - legalábbis annyi, hogy válogathatnék közülük, hanem amit az a pár hajó és repu adott, amim megvan (természetesen, ezek többsége még haszontalan, mert a hozzávalók nincsenek meg a többi oldalról - vagy azok megszerzésére megy el 1-2 hónap termése). Van karakterenként 1 küldetéses szettem (a main-nél már 2 (ilyen) is akad - és folyamatban van az első repu'-s szettjének a beszerzése), amit mostanra sikerült XIV-essé tenni - max. egy-két fegyver és/vagy konzol epic, semmi más - , aztán kifújt. Gyakran még a Boff-jaimnak - amik szintén a hozzám vágták/találtam őket kategóriába esnek - sincs meg az az alap képessége/skill-je, amire vágynék. Így meg azért vannak húzósabb küldetések is - a nakúlosokat pl. kimondottan "élveztem", mert 1-2 "lövés" után a hajóim mindig szétestek.
Értsd meg: nem úgy vagyok, mint te, hogy csak leemelem a polcról és az az 1-2 ilyen (extra) kihúz a x@r-ból, nekem ilyenjeim még nincsenek!
Ilyen felállás mellett meg, kérlek, nézd el nekem, hogy nem tudom annyira élvezni a játékot, hogy DHC-zéssel kelljen feldobni azt.
De, hogy ne csak sinákozzak, látok rá esélyt, hogy idővel mindez megváltozzon: lesz időm a repu-kat kihúzni, az azokból kiszedhető dolgokat kivenni, a küldetésekben előre haladni - mindez csupán évek kérdése, amilyen ütemben haladni tudok a játékban - , hogy az azokból eső dolgokat is a magamévá tehessem (nem úgy
), közben, apránként szert tenni a jobb dolgokra, amik összességében adnak majd olyan pluszokat, amik el tudják majd homályosítani a kezdő lét gyötrelmeit...
Kezdem megérteni a hibáimat, amiknek a kijavításával hatékonyabbá tudom majd tenni a grind-elésemet is.
...
További problémám, hogy sokszor, a "javításoknál" (heti 2 alkalommal) elveszi a "gép" a karaktereim beállított dolgait, azokat újra kell aktiválnom - és néha hosszú perceket vesz el a szűkös, játékra fordítható időkeretemből az, hogy egyáltalán megpróbáljam felidézni, hogy mi is volt ott, mit is szerettem volna azzal a dologgal kezdeni, nemhogy újrahúzni azokat.