Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Max. One-Hit: 235 673 (Javelin)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.17. 16:23:22
Ha nem veszek Exe'-n 120K-ért rare tudós doff-ot, akkor a 3. fejlesztési helyen csak aprólékot tudnék gyártatni...
Normálisabb doff-os fejlesztést nem tudok eszközölni, mert se emberem, se kellékanyagom nincs hozzá...
Ha bármit bedobok a fejlesztésbe, akkor végig 0%-okat ad -> nagyon le vok maradva ezen a téren, így csak venni tudok: 50-60k-ért már lehet a T. X-eseknél jobb, T. XII-es dolgokat kifogni, most ezekre gyűjtök. (mintha vkik abból próbálnának megélni, hogy jó dolgokat gyártatnak a felhalmozott készleteikből és azt aprópénzre váltják; de nem panaszkodom, ez nekem most még jó)
A hajóhíd tisztjeit fejleszteni?! Ugyan már, majd egy év múlva talán eljutok odáig is... <#shakehead>#shakehead>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az üzeneteim között sincs semmi - és onnan nem is töröltem semmit sem (tele az Exe'-es eladásokkal és az STO üdvözlésével kezdődik)...
Ma különösen sok barátkérés jön, teljesen értelmetlen nevű emberkéktől -> biztos a támadás folytatása, más eszközökkel (hogy törne el keze az ilyennek).
...
Kissé elvette a kedvemet, hogy 40. szinten cserélhettem mindent át Tier X-re - minden pénzem elment rá - , majd másnap, a 45. szinten mindent cserélhetek Tier XII-re - de miből... <#shakehead>#shakehead>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egyébként nagyot tud szólni.
Max. One-Hit: 508 962 (Bio-neural Warhead - Warhead Tricobalt Explosion)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 15:15:44
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.17. 15:12:13
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.17. 14:50:29
Amúgy tök röhejes az játékban ez a 10kmes lőtáv... ez csak a játékban van igy (akkor megértem, mert ugye nemlenne túl látványos millió km-rőlé lőni a kis pöttyökre) vagy a filmekben is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy FC szerzés szempontjából sokat számít hogy mennyire aktívak a tagok, mennyire fejlett: ha túlságosan az, akkor elég nehezen jön az FC, mert hamar feltöltik a projekteket a könnyen elérhető anyagokkal (fleetmark, civilian doffok, common commodities) neked meg nehezen lesz lehetőséged (mert mondjuk 1 dilit beadni 1 FCért az nem biztos hogy minden ember szivevágya).
Szóval sztem pár napig nézd hogy mennyi lehetőséged van bedobálni a dolgokat a projektekbe, és ha azt látod hogy nem nagyon van, akkor nyugodt szívvel hagyd ott őket (ne felejtsd el, nézz körbe az armada fülön is, mert nemcsak a saját flottád projektjeibe tudsz cuccokat bedobálni FCért).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.17. 14:08:03
CLR—Infected Space<10:45>10:45>— Dmg(DPS) —Cooterbug 25 389 736(39 921) Meiri 7 349 967(11 484) Zack 5 705 539(8 846) Pallias 4 839 360(7 706) Tarek 4 570 693(7 175)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 13:17:11
A team felkérés a RA-en pár napja volt csak, ami kizárja, hogy onnan kerültem volna be - azóta csak 1 hajót cseréltem (+1-et kaptam az első küldetéssorozat lezárásaként).
Plata:
Akkor, amíg itt maradhatok és az nem gátja a fejlődésemnek, egyenlőre horgonyt vetnék náluk - nem szeretném a kelleténél több emberrel megutáltatni magam.
Mindenesetre, köszönöm a nagylelkű felajánlásodat! <#worship>#worship>
Egyetlen felkérésem volt, egy RA alatt, hogy álljunk össze csapattá, de nem emlékszem, hogy flottáról is szó lett volna... - ez nekem magas.
Bocs hogy eddig nem küldtem,de zűrös innen játszani.És néha elfelejtem hogy mit is akartam mert közbe jön ez vagy az.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 10:55:59