• Raulblanco7
    Az a baj ezzel, hogy én nagyon egyszerű verziót használtam rá.
    Ennek az volt a lényege, hogy non-stop nyomta a keresést és a megvételhez szükséges kattintásokat.
    Csak amit én kerestem anno, az a vonph, ott akkor napi 2-3db ha felkerült eladásra, az is 500 milliós ex limit áron.
    Szóval ott lehetett csinálni, hogy rakok oda 1B-t, és megy nonstop, aztán van hogy nem vett egész nap egyet sem, mert nem volt, volt hogy vett 2-őt is.

Viszont ilyen assigmentekkel nem lehet, nem tudom beállítani úgy hogy csak a 100k-st vedd meg, mert ez keres és vesz folyamatosan, assigmentekből meg van több száz. Az egyetlen amivel játszhatok, az az ár, és úgy, hogy csak annyi ec legyen ott.
    Pl elkezdhetek keresni nonstop az aktuális lockboxos hajóra ha valaki elírja az árát, és 500millia helyett 50-ért teszi be, hogy hagyok ott mondjuk 300 milliót, így a normál áras 500 milliósat nem veszi meg, de ha valaki betesz egyet olcsón azt egyből.
    Ez az 1-2milliós assigoknál ugye az 1-2 milliós ár alatt kell kicsivel otthagyni pénzt, szóval otthagyok 900k-t, fasza, vesz nekem egész nap 9db-ot, ami ér 9 milliót, nem éri meg foglalkozni vele. A vonphal megérte, mert azt 4-500m-ért vette, napi 1-2-őt, persze volt hogy egyet sem, de átlag napi 1 volt, és azt eladtam 6-700 millió között chaten, lehetett vele napi 1-200 milliót keresni.