Nem, nem várom el a publik faszláma néptől, hogy csapatmunkát játsszon. A játéktól várom el, hogy legyen értelme a csapatmunkának. Aztán majd én megoldom, hogy haverokkal TSen játsszunk, és szarrászanaszét alázzuk a public népet csak azért, mert mi csapatmunkát tolunk, az ellenség meg nem. Az nekem csak jó, ha _az ellenség_ hülye.
Ez némileg működött WTben és WoTban is, de messze nem annyira, mint egy régebbi Battlefieldben, pl. BF2-ben voltak olyanok, hogy heten megnyertünk egy public meccset 22 ember ellen, mert kicsit taktikusabban védtünk egy pontot, mint ahogy a sok barom özönlött felé. Meg haverral ketten nyertünk pályákat azzal, hogy ő vezette a tankot, én utaztam vele fenn a toronyban, aztán ha megálltunk foglalni, kiugrottam és védtem a seggét a rakétások ellen, meg késeltem halomba az előle bujkáló gyalogságot, meg beszálltam fix légvédelmekbe védeni a seggét, ha jött valami repülő vagy heli.
Na meg ugye klánozni ezeket a mai játékokat ugyan lehet, csak rohadtul nem éri meg, mert a játék alapvetően publik agyhalottságra van méretezve.