Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az "Research & Development Pack nyitogatásnál mi az ami nagyon nyerővé teszi a dolgot?

A legértékesebb amit eddig találtam az a "Major Research Boost (2x quality improvement chance)" volt, aminek az eltelt pár napban 3.4 milláig is felugrott az ára (talán tegnap délelőtt volt annyi). Ez az amire hajtunk? (6 dobozból eddig 2 darab esett, a rengeteg aprólékot egyelőre nem raktam még ki)

EGy dobozt múltkor kiszámoltam, kb 4.4 milla értékű cucc volt benne (beleértve az utolsó morzsányi common cumót is), ez jó átlagos megtérülésnek számít, vagy ettől azért többnek ki kell jönnie hosszútávon?

Dili szempontból nem túl jók a foundry küldik,nem adnak sokat,és sokat kell tökölni velük.Nekem már legalább 3 karival kellene megcsinálni a romulus nukara dyson repus küldiket,de lusta vagyok hozzá.Pedig mindegyik ad 32k dilit.

Hát, nekem tetszett a christhmas eve küldetés vmi dragon nevü csákótól. Viszonylag rövid, harcos küldetés, gyorsan lement és adta a dilit. Csak ne felejtsd el elkezdés előtt benyomni azt a küldetést ami a foundry review bonuszt adja.

Pont dili szempontból jó :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Milyen értelemben jó?
Sztem ha újonc vagy, a hivatalos sztori küldetések elég élvezetesek és azokkal a hajókkal meg fegyverekkel amit kapsz meg ami a lootbol esik teljesen jól játszhatóak.
Én egyfoundry küldit tologattam az elején rendszeresen, a loot-o-matic 3000-et, napont egyszer. Onnan rengeteg loot esett, amit eladtam, a jobbakat meg felraktam a hajóra. Annyi van hogy ezért a küldetésért nem jár a dilithium reward mint a többiért, mert túl rövid 😊

Ha elèred a 30-as szintet már 4 skillt használhatnak,ha előlèpteted őket.

Tudtok ajánlani valami jó Lt. Comm. szintű foundry mission-t?

Viszont akkor az ugyanúgy függ a rangtól, gondolom, hogy hányat tud a földön használni.

földön mindnek 4 képessége lehet.
Azt tudom, csak az űrben egyszerre csak 1 ablak van, ha zászlós, kettő ha hadnagy stb. A földön gondolom, hogy másképpen lehet.

Max 4 képessége lehet.

valószínűleg valamiért blockolva volt az ip/port amit az STO használ, ideiglenesen szoktak ilyen hibák előjönni karbantartások környékén de általába 3-4 órán belül rendbejönnek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Gundark 1 1
Nekem is simán ment a DCS is meg a falcon is. A neverwintert nem indítottam el de a launchere ment. Egyedül az STOnak irta ki amit neked. Lehet hogy a szerver cluster az a része állt ahová a T csatlakozik. Vagy csak a routolásukkal volt gond. De attól még cumi 😊
A bridge officereknél csak az ürben van korlátozva, hogy hány képességet tud használni? Ha előléptetem mindet pl. hadnaggyá, akkor a ground missionben több dolgot tud csinálni?

Volt már ilyen más szolgáltató esetében is, hpgy egy-egy valami nem akart menni (játékok, weboldalak). Az IT ezen területéhez, hogy miért lehet nem igazán értek, de elő szokott ferdülni. 😊

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

De csak STO volt elérhetetlen,más MMO futott vígan.WoT és Gta Online is simán ment.
Meg mással sem volt gond.Felnéztem Hearthstone-ba meg heroes of stormba,no meg kicsit D3-ba is.
Viszont STO launcher szerint gond volt a szerverrel.
Mert launcherben ez fogadott:The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected.
Meg hogy login server down.Vagy mi a rák.

Nálam is, és több klántársnál is ment hiba nélkül minden tegnap este.
Viszont prohardveren is a t-home-osok panaszkodtak, hogy nem tudnak belépni, szóval valami köze biztos lehet.
Mert mindenki annoraxot akar, csak nincs pénzük rá és ilyenkor akarják összeszedni, szóval minden szart szórnak ezerrel fel exchangere, vagy hogy megvehessék a hajót, vagy hogy vegyenek packot amivel nyithatnak, és nem vesznek azt, amit eddig vettek, így minden ára zuhan.

Az annorax kereskedés nagy buli, tegnap 3-at vettem, 100 + 75 + 75 millió profittal adtam tovább őket. Azon meg packon kívül mást nem nagyon vesznek most az emberek.
Ma reggel felmentem és letoltam 16 karival.

Gondoltam én is, csak aru azt írta, neki jó, és még sok magyar fent is van.
Érdekes lehet, hogy a szerver nem megy, de neki meg megy a játék😊
Gundark 1 1
Mert most nem szolgáltató hiba volt hanem valamiért megállt a szerver. Gondolom nem tervezett mert akkor verték volna előre a harangot. Ilyen van, valami kikönyökölt a rendszerből 😊
Srácok, és mi köze a t-homenak, ahhoz, hogy nem lehet játszani?
Nálam is t-home van (30 megás), de a wot, wows, tera megy. Sőt a newerwinter is.
Akkor az sto miért nem?

Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.08.17. 08:11:09
én legalább 1 hete be se léptem. 😊 nekem most lett volna kedvem játszani kicsit, de hát... evvan
Akkor ennyi, irány a filmnézés. Úgyis kell néha egy kis szünet.

itt is t-offline van és nem megy
Deeee.

Hát akkor lehet hogy ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk. Plata, véletlenül nem thome-os tetszik lenni?

(nekem most az updater próbálkozik vmi 27mb-os patch letöltéssel, de nem képes egy byteot se haladni).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.16. 20:35:50

19:30 óta játszom és még sok más magyar flotta tagjai is, 😊

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Háát hivatalosan: STO Game server: DOWN

Prombléma nálatok, mert nálam és másoknál is müködik.

Ki hogy rohadna meg,de el szórakozom WoT-ban az édes kis scout tankommal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor ma kimarad a shard szerzés 😊
Én is felpatchelem a WoTot éppen, megszerzem azt a szutyok BTt ha már adják ...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.16. 19:28:18

Jah,nálam is csak STO szar.WoT ment probléma nélkül.
Úgy kb két és félóra loading után betöltött és elindult,viszont a karit hiába választom ki,nem tölti be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.16. 19:16:34

Hát, akkor biztos vmi thomeos dolog.. reggel még ment jól, most nem indule, csak egy loading van a launcherben. Újraindítottam routert/gépet, minen más megy, csak ez nem...

The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected.

Vmi döglött lehet náluk, n a játékba se tudok belépni, nem indul el rendesen a kliens 😊

Fabio Capello
nekem négy éve tűnt el a teljes inventorym a bankban, sose kaptam vissza a cuccokat, de még egy választ se a supporttól... 😄
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.08.16. 17:31:36

Mondjuk én játszani tudtam.

Rendkívül ügyfél orientáltak. :-)

Látod? A készítők se akarják hogy előfizess. 😊
Nekem el sem indul a játék.

Remélem, hogy kijavítják.

Kipróbáltam,én betudok lépni az accountomba,és az előfizetéshez is el tudok jutni,de ott meghülyül az oldal nekem is.

Mindenesetre nem túl jó reklám! :-(

Na jó, ezt mára feladom! Használhatatlan!

Hogy őszinte legyek, qrvára nem akar menni. Nálam lehet a hiba? Próbáltam több gépen is bejelentkezni, meg iPad-en is, de semmi.

Persze. Itt klikk a subscribe gombra, és akkor visz arra az oldalra, amit írtam. Account verification megint nem megy.

Ez az egész egy fos.

http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online
Itt próbálod?

Chrome van, de egyszerűen nem jön be az oldal, és nem tudom, mi az oka. Megpróbálom a notebookon.

Milyen böngésződ van?Chrome-al semmi gond.