Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legértékesebb amit eddig találtam az a "Major Research Boost (2x quality improvement chance)" volt, aminek az eltelt pár napban 3.4 milláig is felugrott az ára (talán tegnap délelőtt volt annyi). Ez az amire hajtunk? (6 dobozból eddig 2 darab esett, a rengeteg aprólékot egyelőre nem raktam még ki)
EGy dobozt múltkor kiszámoltam, kb 4.4 milla értékű cucc volt benne (beleértve az utolsó morzsányi common cumót is), ez jó átlagos megtérülésnek számít, vagy ettől azért többnek ki kell jönnie hosszútávon?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Sztem ha újonc vagy, a hivatalos sztori küldetések elég élvezetesek és azokkal a hajókkal meg fegyverekkel amit kapsz meg ami a lootbol esik teljesen jól játszhatóak.
Én egyfoundry küldit tologattam az elején rendszeresen, a loot-o-matic 3000-et, napont egyszer. Onnan rengeteg loot esett, amit eladtam, a jobbakat meg felraktam a hajóra. Annyi van hogy ezért a küldetésért nem jár a dilithium reward mint a többiért, mert túl rövid 😊
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Meg mással sem volt gond.Felnéztem Hearthstone-ba meg heroes of stormba,no meg kicsit D3-ba is.
Viszont STO launcher szerint gond volt a szerverrel.
Mert launcherben ez fogadott:The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected.
Meg hogy login server down.Vagy mi a rák.
Viszont prohardveren is a t-home-osok panaszkodtak, hogy nem tudnak belépni, szóval valami köze biztos lehet.
Az annorax kereskedés nagy buli, tegnap 3-at vettem, 100 + 75 + 75 millió profittal adtam tovább őket. Azon meg packon kívül mást nem nagyon vesznek most az emberek.
Érdekes lehet, hogy a szerver nem megy, de neki meg megy a játék😊
Nálam is t-home van (30 megás), de a wot, wows, tera megy. Sőt a newerwinter is.
Akkor az sto miért nem?
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.08.17. 08:11:09
(nekem most az updater próbálkozik vmi 27mb-os patch letöltéssel, de nem képes egy byteot se haladni).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.16. 20:35:50
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én is felpatchelem a WoTot éppen, megszerzem azt a szutyok BTt ha már adják ...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.16. 19:28:18
Úgy kb két és félóra loading után betöltött és elindult,viszont a karit hiába választom ki,nem tölti be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.16. 19:16:34
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.08.16. 17:31:36
Ez az egész egy fos.
Itt próbálod?