• Kotomicuki
    "Figy az hogy 3 hónap kell,ez hülyeség,a STO a leg játékos barátabb MMO amit ismerek,még egy ilyen tök ingyenes MMO amiben bármid meglehet amit csak akarsz nincs.Közel sincs."
    vs.
    "Nézd meg én is nulláról kezdtem,és még is mi mindent össze harácsoltam.Kis kitartás kis türelem és bármid meglehet."
    (Itt némi ellentmondást vélek felfedezni az Erőben, Mester! )

Ezeknek én hol mondtam ellent?
    Nem lehet minden kezdő Megvilágosult Plata, vannak, akiknek több idő kell, mire beleszoknak a jóba... Nekem 2 hónap kellett, mire eldöntöttem, hogy horgonyt vetek és elindítottam a másik 3 (kezdetben farm-)karaktert - akkor azt sem hittem el, hogy valaha lesz 100k EC-m, ma meg szó nélkül adom az 1-1,5 millákat a lila doff-okért...
    Mire lepörögnek legalább lvl 15-ig az R&D-k, ahhoz kell a 6 hónap, hogy önálló lehessél és ne függjél annyira az ex'-től - eddigre halmozódik fel annyi "anyag", hogy már nekitudjál állni "játszani" is. (Zen-es hajók, event-es bizbaszok, miegymás)
    Meg nem mindenki olyan szerencsés, hogy haveri körrel vesz részt mindenben, egymást segítve. Önállóan csak mire megtanulsz nagyjából jól farmolni...
    Szerintem meg nem kéne azzal riogatni a "kicsiket", hogy itt 3 hónap múlva a csúcson vannak - pláne, ha csak 2-3 naponta érnek rá "játszani" - , mert egy év után sem lesznek Plata, vagy Raul közelében sem!