Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, az egy dolog, hogy a contraband megszerzése fél-négy óra, de beváltani húsz.
Farmolni csak akkor voltam mikor szedtem a dilit a presidiora. Szoktam foundrykat játszani a történetek miatt. Napi rutin csak annyi hogy ami éppen kell abból tolok egy egy missziót. Most éppen a nukara földi szettet építgetem a páncélgyűjteményembe 😊 Ami dili meg leesik közben az ugrik be a plazmáim fejlesztésébe. Van 3 karakterem de egyel játszom csak igazán. Pedig a deltás klingonom még csak 3-as szinten van 😊 A fedes tac deltás mondjuk 54es, de oda még kurva sok minden kéne és nincs kedvem hozzá 😊 A repu sincs még kitolva vele (romulánoknál még el kéne menni felvenni, a többi meg pár nap és kész lenne)
Na én ezt a napi rutint szerencsére sikeresen kerülöm.
A legközelebbi hozzá az volt, amikor Dynellel vagy két hétig naponta nyomattuk a földi STFeket körbe-körbe, de azt meg élveztem.
A legközelebbi hozzá az volt, amikor Dynellel vagy két hétig naponta nyomattuk a földi STFeket körbe-körbe, de azt meg élveztem.
Ne aggódj nem csak téged.
Én pl most munkahelyen vagyok (informatikusként ugye 9 órát muszáj gép előtt ülnöm), és amikor éppen várok vmire, akkor remote desktoppal beloggolok az otthoni gépre és leütöm a küldetéseket.
Amúgy a legtöbb contrabandos küldi szerintem 45perc-2 óra közt van...
De igazad van, elég sok türelmet igényel, amit Plata művel az sztem nem emberi. TEgnap is puffogtam magamban, hogy van ugye egy főkarim meg ez a contrás, este 9kor leültem "játszani", de 11 fél12-ig csak a napi robotot csináltam (daily küldetések, doff assign, lootomatik küldi és loot eladás stb stb), utána kezdtem csak vmi olyat csinálni ami más (ez többnyire vmelyik storyline tolása). Tudom, ez egyéni hülyeség mert csak rajtam áll mit csinálok, de vhogy a játék engem erősen tol a napi rutin irányába...
Amúgy a legtöbb contrabandos küldi szerintem 45perc-2 óra közt van...
De igazad van, elég sok türelmet igényel, amit Plata művel az sztem nem emberi. TEgnap is puffogtam magamban, hogy van ugye egy főkarim meg ez a contrás, este 9kor leültem "játszani", de 11 fél12-ig csak a napi robotot csináltam (daily küldetések, doff assign, lootomatik küldi és loot eladás stb stb), utána kezdtem csak vmi olyat csinálni ami más (ez többnyire vmelyik storyline tolása). Tudom, ez egyéni hülyeség mert csak rajtam áll mit csinálok, de vhogy a játék engem erősen tol a napi rutin irányába...
Úgy hogy 1 karival is simán összeszedhetsz 30db contrát és kb. a szektorok végigjárása 10 perc 1 karival.a küldik ideje pedig nem 1 nap hanem 2-4-6-8 óra között változik.
Nem értem, hogyan van hozzá türelmetek. Én kb azzal az egy karakterrel tudok doffozni, amelyikkel épp aktívan játszom, a többivel maximum az R&D beklikkelést vagyok hajlandó csinálni. Doffos küldiket keresgélni kell, odamenni, aztán hoz két contrabandot egy nap múlva. Ennyi idő alatt le is megy két elit STF, ami kb ugyanannyit hoz dilithiumban.
Hát, majd az öregek kijavitanak, de sztem ez a contrabandozás KDFes specialitás. Legalábbis én úgy vettem le minden guideből, hogy a Marauderkedés az ami naponta viszonylag stabilan hozza a contrabandot, ennek nincs FEDes megfelelője.
Amúgy én is fedes engit indítottam, az már 55ön van, viszont a contrabandozást egy 15ös szintű romulannal tolom.
Amúgy én is fedes engit indítottam, az már 55ön van, viszont a contrabandozást egy 15ös szintű romulannal tolom.
Ha esetleg betelik a bank, szóljá 😊
Meg adhatok is fel egy hirdetést hogy aszondja "szerény %kért cserébe vállalom contrabandok dilitiummá konvertálását" 😊
Meg adhatok is fel egy hirdetést hogy aszondja "szerény %kért cserébe vállalom contrabandok dilitiummá konvertálását" 😊
Látom nagyon rágyúrtatok a doffozásra 😊 Nekem mint egyszerű fed mérnöknek szerényebbek a lehetőségeim. Persze esik nekem is csempészáru, de 2-3 darab. A fedeseknél van valami módszer a sok dili szerzésre a doffokkal?
Van,csak a tactical vagy operatzions fül alatt nézd,nekem 11 kariból 3-nak volt.<#falbav>#falbav>
Jaaa,itt egy trollos kép.<#vigyor>#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.15. 12:38:25
Jaaa,itt egy trollos kép.<#vigyor>#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.15. 12:38:25
Fasza, nem klingon vagyok hanem KDFes Romulán. Annak nincs ahogy elnézem 😄
A jó büdös életbe,doffozás közben támadt egy agyament kari ötletem.<#falbav>#falbav>
Na ezt most megtekintem 😄
Én igazából az Annorax-ot vártam most,nagyon kellene valami jó sci hajó mert ugyan a Pathfinder nem rossz de kicsit már meguntam.nézegettem a Wells-t hiánypótlásképpen de közel 200 milla szerintem igen sok érte.
Nekem csakis Simi,meg esetleg Bortasq,Simi pack az egyik legnagyobb fun a játékban.Simis romulán karimmal annyit játszottam hogy mindig tökig van dilivel.<#zavart1>#zavart1>
Hehe, T6 Excelsior, jó lesz ez. Az új skint gyorsan kukázni fogom a régi kedvéért.
Srácok,klingonoknak Instigate Defection küldi van cardassia szektorban még 2 óra 42 percig.
Sőt ugyanott van Deliver prototype küldi is,az 4k dili ha critel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.15. 11:23:16
Sőt ugyanott van Deliver prototype küldi is,az 4k dili ha critel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.15. 11:23:16
Átkozott STO, ezk mindenre gondolnak, nem lesz igy gyorsan sok zenem 😄
Küldik 4 óránként frissülnek,de ha sok contrabandost veszel fel egy zónában akkor fél napra is eltűnnek.Ha fel tudok jutni játékba majd küldök pár sulibán doffot,de jelenleg az életem elég zűrös és fogalmam sincs mikor tudok felmenni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.15. 10:49:32
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.15. 10:49:32
Persze van cd.nem lehet őket ész nélkül pörgetni.én 2 naponta szoktam őket elindítani akkor bejön olyan 30-50 között.
Csak arra gondolok hogy ugye bőven 4 óra telt el azóta hogy felvettem az assignmenteket (van amelyik 6 órát is eltart), tehát a felvétel óta frissült legalább 1x. Nem úgy volt hogy felvettem aztán kerestem hogy hol lehet felvenni még1x 😊
Szépen lejárt, utána még eltelt pár óra, és NEKEM még se dobott egyet se, csak 10-12 órával később. Akkor viszont garmadával. Ezért gondolom hogy lehet talán egy személyre szabodd cooldown is (volt neten aki utalt ilyesmire, persze nem officiálisan).
Esetleg aki kontrabandol, egy nap hányszor indítz contrabandos küldiket? (mert ha mondjuk minden este csak belöjükl a karit, úgy valszeg megy.. én csak mohó voltam, és napközben ránéztem 2x-3x is).
Szépen lejárt, utána még eltelt pár óra, és NEKEM még se dobott egyet se, csak 10-12 órával később. Akkor viszont garmadával. Ezért gondolom hogy lehet talán egy személyre szabodd cooldown is (volt neten aki utalt ilyesmire, persze nem officiálisan).
Esetleg aki kontrabandol, egy nap hányszor indítz contrabandos küldiket? (mert ha mondjuk minden este csak belöjükl a karit, úgy valszeg megy.. én csak mohó voltam, és napközben ránéztem 2x-3x is).
Semmi.Scimitart Kumarit megveszem a többi meg nem érdekel.azért farmolni hogy ugyanazokat a hajókat megvedd.hát elég pofátlanság.és némelyik semmivel sem jobb mint a T5u változata.ott van pl a Deridex minimális a változás.bár a crypticre ezért nem haragszom mert ezt szerintem a tulaj követeli tőlük.
Passz nekem új van,de már nincs benne dps cset beállítás,csak amilyenre te beállítod.
A hivatalos dps cset beállítás hiányzik.
A hivatalos dps cset beállítás hiányzik.
Na mi a helyzet most a DPS mérővel? Egyáltalán nem kéne működnie, vagy hülyeséget mér, vagy mi?
Csak mert tegnap bug hunt elite-en mértek nekem 1076 DPSt, és hiába tudom, hogy kibaszott kemény csávó vagyok, ezt azért már kicsit nehezen hiszem el. Mindenki más is 4-500 DPS körül volt. Régebben meg ilyen 100-150 körül mozogtak az emberek...
Csak mert tegnap bug hunt elite-en mértek nekem 1076 DPSt, és hiába tudom, hogy kibaszott kemény csávó vagyok, ezt azért már kicsit nehezen hiszem el. Mindenki más is 4-500 DPS körül volt. Régebben meg ilyen 100-150 körül mozogtak az emberek...
4 óránként frissülnek a szektorok!
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Az enyémekhez képest űberjó (mert hogy nekem a reklamáció idején egy fia contrabandos assignmentet nem adott - igy eg screenshot tele ilyen assignmentekkel nekem troll vót 😊 ).
Mondjuk lehet hogy van vmi cooldown ezekre az assignmentekre, mert tegnap éjjel meg szórta mindenütt mint bolond a lisztet, délelőtt meg egy se volt.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.07.15. 09:21:52
Mondjuk lehet hogy van vmi cooldown ezekre az assignmentekre, mert tegnap éjjel meg szórta mindenütt mint bolond a lisztet, délelőtt meg egy se volt.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.07.15. 09:21:52
Mi lesz akkor ha jön a Scimitar Ody/Bortasq Kumari Vesta Dyson megabundle?<#wow3>#wow3>
Heavy crújzer,nem kő,randa.
Én nem kerestem rajta,csak magamnak raktároztam be.Na jó egy két 10-20 millás cuccot eladtam,de ennyi.
na, akkor gondolkozhatok ezen az EC-s dolgon amit platáék művelnek, mert eddig r&d pakkokból csináltam a pénzemet... 😄
Igen a Krenim Timeship ami a "Pokoli év" című epizódban volt.ami az idő behatolást is csinálta.az is be volt "ígérve".
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.07.14. 22:19:07
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.07.14. 22:19:07
Én már a DR-nél is a Krenimeket hiányoltam és sokan mások is. Végre kapunk belűlük is egy kicsit. 😊
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.14. 22:18:24
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.14. 22:18:24
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Annorax?
Még jó hogy meg van mind2 hajó.amúgy az Annorax hol van?
Removed R&D mini packs-gratulálok ez megint nagy húzás
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.07.14. 21:51:13
Removed R&D mini packs-gratulálok ez megint nagy húzás
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.07.14. 21:51:13
Vajon mennyibe kerül majd a matha trait.
Megvan oldva az Elachi+matha trait,mégis csak lesz elacsis matha traites hajóm.
Joining our Lock Box offerings for the first time, players will have the opportunity to obtain a Cross-Faction Starship Trait Pack. Depending upon the faction of the player opening the Lock Box, they will be presented with a Choice from two Starship Traits not usually available to them:
Federation: Overwhelming Force -OR- Tactical Retreat
Klingon: Tactical Retreat -OR- Reciprocity
Romulan: Overwhelming Force -OR- Reciprocity
Joining our Lock Box offerings for the first time, players will have the opportunity to obtain a Cross-Faction Starship Trait Pack. Depending upon the faction of the player opening the Lock Box, they will be presented with a Choice from two Starship Traits not usually available to them:
Federation: Overwhelming Force -OR- Tactical Retreat
Klingon: Tactical Retreat -OR- Reciprocity
Romulan: Overwhelming Force -OR- Reciprocity
Jelenleg nem aktív.Kb 1-2 hónap és lesz megint.
Inkább 2.
Legutóbb asszem májusban volt.Meg a múlt héten.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.14. 21:30:15
Inkább 2.
Legutóbb asszem májusban volt.Meg a múlt héten.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.14. 21:30:15
Hát én nem találok semmilyen deltás exploitot. Biztos nem is létezik.
Nem trollkodtam,ha igazán jó critical succes egy marauder küldi akkor 5-11 contra is jöhet,3-as crit túró.
ÁTKOZOTT TROLL!!!! 😄
Ma nekem sem túl fényes.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én a szélső szektorokban legalább 4 barett vagy milyen nevű asit találtam jól emlékszem ezek dobják a conrabot? valami 1000 latinum ért cserébe?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Reggel megnéztem vagy 10 szektort (cardassi, ds9, aztán amig átrebültem Qonos-ig), néztem a personalt, a mapot meg a doff specifikusakat is, és semmi, talán 1 volt. Peches vagyok e? 😊
Mind1, sztem nem erőltetem ezt a farmolásos dolgot, ráérek még élvezni a játékot meg a sztorilineokat 😊
Mind1, sztem nem erőltetem ezt a farmolásos dolgot, ráérek még élvezni a játékot meg a sztorilineokat 😊
Én szívesen kifejteném,de mielőtt nekem kifejtették azt is meg kellett ígérnem hogy nem adom tovább.<#kuss>#kuss>
Ne csak ott nézz szét,hanem mindenhol,4 óránként van váltás.
KDF oldalon vagyok romullannal, tegnap/ma ott lebzseltem a DS9 körüli szektorokban, de nem nagyon akarja ezeket dobni. Biztos ez is random...