• Plata
    Na haza értem,smuggler lehet Gunslinger vagy scoundrel.Gunslinger tiszta dps dupla pisztollyal,távolsági sebzős kari,akinek van saját fedezéke.Ha letérdel letesz maga elé egy fedezéket és az mögül ossza az áldást.Azon belül is 3 ág van,Saboteur ami egy tér sebzős robbantgatós csempész,a Sharpshooter pisztolyokkal sebez hatalmasat,a harmadik a Dirty Fighting,az kicsit más,azt még nem próbáltam.Saboteur az genyó gránátokkal és pisztollyal operáló nagy sebzésű kari,a Sharpsoter inkább pisztolyokkal szintén nagy sebzéssel bíró kari.A Saboteur ráadásul olyna bombákat is dobál aminek dot sebzése is van aoe mellett.
    Gunslinger ha lerakja a fedezékét,tud magának bunkert meg egyéb szart lerakni,még boss harcnál is volt hogy én gunslingerrel túléltem míg a tank nem.
    A másik a Scoundrel,az teljesen más tészta,az hátba támadós piszkos harcmodort folytató kari,híler és dps is lehet.Van neki stealthje,így sok harcot ki lehet vele kerülni.
    Sawbones nagyon jó híler,de sebezni is tud,Scrapper az egy álcából hátbatámadós genyó figura.Be osonsz az ellenség mögé és shotgunnal hátba küldöd meg hasonló,tényleg a Scoundler nem két pisztollyal hanem pisztollyal és shotgunnal harcol,a shotgunt csak hátba támadásnál tudod használni.A scoundler nem tud fedezéket lerakni.De fedezéket tud keresni,ládák hordók egyéb tereptárgyak mögül tudja osztani az észt.
    Harmadik Scoundler a Dirty fighting,az közös a gunslingerrel.
    Mind a kettő jó,Gunslinger azért jobb mert távolról szétszedi a népet,a Scoundrel azért jó mert tud láthatatlan lenni,tud hílelni ha kell.
    :
    Most 1 Gunslingerem 2 Scoundrelem van.
    Gunslinger az saboteur,scoundrelek közül egyik Sawbones másik Scrapper.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.03. 19:15:24