Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet most én is adok majd el egy keveset.Ha lesz időm az eventre.
Az acceleratoroknak kell drágulni egy kicsit, zöld 300 felett már jó, kékben tech 1m felett lenne az igazi, quality pedig valahol 2-2,5m körül, azokra várni kell még egy kicsit, de szépen mennek fel hétvége óta az áraik, azokat tartogatom amíg nem lesz jó áruk.
(Vagy nem is az volt a legutóbbi..?)
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.28. 16:36:44
Asszem április óta van a mostani.

Gondolom valami hasonló várható majd télen is.
#12273: Engem ez kifejezetten rosszul érint, lévén van 2000 gyöngyöm tavalyról, téli fényképem meg számolatlan :/
#12281: Spire-ben vagy flottás dilibányában lehet csak szerezni.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Őszintén én nem használtam azt a carriert csak addig míg ki nem vettem a traitjét,utána eldobtam,így fogalmam sincs milyen az a pet,csak alap petek voltak benne.Vissza ültem a régi carrierembe mert az jobb.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Elite fleet warp core ingyen van,nem kerül ec-be és atom jó.Vagy ebbe a vacakba singularity core kell?Az is van elite fleet.Fedes flottába meg elite fleet mag lenni kellene.
Mi a problem a skilleimmel?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Vagyis gondolom azt már buktad.
De nem vesztettél semmit a raider egy t5 hulladék,a breen carrierből is csak a trait jó,maga a hajó kuka.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.27. 13:45:40
Engem inkább az érdekelne, hogy a megkezdett de nem befejezett projectekel mi lesz? Automatikusan átkonvertálódik a már belepakolt cucc az újra? Pl. én tavaly a winteren nem tudtam kiszedni a Raidert, mert még kellett volna 2 nap, azaz 80db olyan cucc. Kérdeztem őket fórumon, fb-on is képet mellékelve de nem reagáltak... Láttam, hogy mások is pont erről kérdezték őket képpel, de semmi reakció.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Helyedben inkább át variálnám a boff skilleket,és a hajód energiáját is el oszthatnád értelmesen,nem alapon kéne hagyni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.27. 12:59:15
Keringek mit sputnyik a légüres térben de nem találom a pontot a kör belsejébe hiába van ott a nyíl. egyet véletlenül megtalált
A két régi hajóhoz: ezzel megint egy baromi rossz arcát mutatja a cég az új játékosok felé, úgymond PR-ből nulla.
Mondjuk az egész eventet nem értem: Risan rengeteg kipróbálható remek dolog van, az utolsó pillanatig tele volt a sziget, erre adnak a cikk szerint hat hetet (a calendar szerint csak ötöt), összehasonlításul az off-topic SWTOR-ban egyetlen egy szerencsétlen félkarú rablózás van, de az három hónapig tart. <#ejnye1>#ejnye1>
Ha jól emlékszem S.S.Nandi benne van a játékban,de az D'kora.Valamelyik küldiben kell elkapni.
Meg Risa-n lesz új verseny,úszás.Akkor mégsem búvárkodás lesz.<#szomoru1>#szomoru1>
Katt
Egyébként csak nekem unalmasak ezek az új ikony stf-ek?Voth-okat sem bírtam nagyon,az undikat rühelltem,de ezek az ikonyok is elég szarok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.26. 16:34:48
Szerintem úgy lesz, hogy kiválasztok _EGY_ hajót, és arra rákoncentrálok. Egyelőre úgy érzem, hogy a Pathfinder lesz az első körben.
Mindezt annak ellenére, hogy olyan rettentően nem is jött be a torpedóbót. 😛
Azt meg továbbra sem vágom, hogy a cluster torpedókra a projectile vagy a mine buffok mennek rá, vagy esetleg mindkettő?
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.26. 14:11:13
És remélem egy T6 B'rel.
Pajzsbontásra jó,ha Expose Vulnerability után sütöd el a konzolt akkor sokkal nagyobbat sebez..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.26. 13:30:06
Ja, Faeht dilemmám: van az a Heavy Plasma Lance cucc... Érdemes fennhagyni torpedóbót loadouton? Nem kifejezetten torpedó, egy helyet foglal. És nem tudom, megéri-e. Pajzsbontásra fenn hagyjam?
Eh, mindegy, mire abból a hajóból is használható valami lesz, meg is őszülök kb... 😛
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.26. 13:18:19