lammaer#18264
Csak halkan jegyzem meg, a fizetési rendszerük is igy működik (nem realtime :) ), szóval ha meg mersz kockáztatni 10 dodót a havi előfizetés permanens előnyrinek megszerzéséért (értsd: nagyobb bank és inventory minden karinak, 2 soros account bank) akkor van rá esélyed hogy nem kerül semmibe.
Igaz, csak az adott pillanatban lvl60on lévő karik kapják meg a nagyobb helyet...
Annyi a "kockázat", hogy miután előfizettél és megnézted ingame hogy megvannak a nagyobb tárhelyek rögtön le is mondod (mert én nem akartam minden hónapban tovább előfizetni) lehet hogy levonják a pénzt. Nálam 2 alkalomból 2x nem vontak le semmit, és minden level 60as karimnak dupla bankja meg inventoryja van (no és persze az ingyenes account bank se rossz).
Exploitnak igy utólag exploit, de én nem tehetek róla hogy béna a rendszerük és nem tudja instant meghúzni a kártyámat :) Mivel nincs olyan opció hogy csak 1 hónapot szeretnék fizetni (csak olyan van hogy havonta szeretnék "recurring" fizetni), ezért csináltam annó jóhiszeműen azt hogy itt a 10 dolcsi majd cancel subscription.