• Kotomicuki
    Ott, meg a hajókon tárolom a repu-kból eső, jobb képű cuccokat (ne kelljen majd értük megint 10-15k dili'-t kiadni, ha nem muszáj).
    Most kicsit leadtam a lendületből: csak futok és epohh-ozok, így a bankok bővítésére sincs elegendő dili'-m - ilyen árfolyam mellett meg pláne - , ráadásul a 'nyúlfarkak" és epohh-ok karakterhez is kötöttek, nem lehet összecsomózni őket, mint a "karácsonyfadíszeket" és kiadni a legkisebbeknek, ahol még volna tárolási lehetőség. Annyi kis szarság van a játékban, hogy ezeknek már nincs hely... (itt sem maga a krakter a drága, hanem a tárolóhelyeinek a megfelelő méretre való bővítése)

Amúgy, rájöttem pár dologra:
    - CTRL-t nyomva nem kérdez vissza a GPL-beváltó, minden egyes darabnál: így gyorsan kiosztottam 400-400 db (80k GPL/fő) beváltandót a karaktereimnek
    - "régebben" szó volt az "értelmetlen" net-használatáról a játéknak, most kiderült, hogy ezen felvetéseket keveri és a legrosszabb verzióját használja: ha nincs stabil, folyamatos kapcsolata a szerverével (ami eléggé gyakori, hogy rohadna el az összes befőttjük), akkor neked nem szakítja félbe a műveleteidet - azonnal - , hanem "imitálja" azok sikerét, majd ezt, megpróbálja "eladni" a szerverének - max. fél percen belül - , ahol ez vagy bejön, vagy nem (versenyre, doff-műveletekre pl. biztos, hogy nem "vevő" a szervere: ezek bukták, vagy így lesz üres/hiányos a doff-műveleti naplója az általad feltöltöttnek hitt karakterednél)
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.14. 11:43:04