• Plata
    WoT-ról annyit,hogy én abba a játékba sok időt bele fektettem egykor.Még zárt bétában kezdtem és komolyan játszottam eleinte,volt kivel,így jól elvoltunk,gyorsan haladtunk,sokat Cw-ztünk meg egyéb szarságok.
    De mikor egyedül maradtam már csak az ökörködés maradt.A garázsomban most is van 20+ tank,csupa T8,egy két kissebb is akad,mint M4 shörmi vagy lökött francia scout AMX.Van pár prém is.
    De nekem a másik két konkurens játék nem jött be,a war thunder az szar,maga a játék is meg a játékosok is elég állatok.
    Az armored warfare nem rossz,de a játékos állomány a vadbarom és a hülye állat közt.
    És a régebbi tankok nekem jobban tetszenek mint a modernek.
    WoT-ban sem könnyű elviselni a sok hülyét,de ott már eljutottam a csúcsig.tele a garázsom a kedvenc tankjaimmal.De ahhoz már nincs sok kedvem hogy a semmiről kezdjem ennyi hülye közt egy másik játékban.
    A World of warship-et is ezért hagytam abba,zárt teszt szerveren sokat játszottam vele.De ahogy nyílt lett meg jelent a sok retardált és egyre szarabb lett a játék,ahogy ki adták úgy én szinte abba is hagytam.Néha néha letolok 1-2 meccset,de többet nem tudok,mert a hülyéktől elmegy a kedvem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.15. 19:36:27