Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark 1 1
Van megint kérdésem 😊 Vannak a fegyverek tulajdonságai. Pl az Acc még több pontosság, vagy a Dmg, még több sérülés. Ez oké. Tudom mit jelent a Crtd (critical damage) és a Crth (Critical Hit) de ezek mit jelentenek pontosan a játékban? értem hogy krtikus találat meg kritikus sérülés, de ezek mitől jobbak mint mondjuk a 2x dmg? Köszönöm 😊
Jah, azt nem néztem, de így már értem XD

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Jött egy két jó dhc.Vicc hogy napokig semmi most meg több is egyszerre.

Lett még egy crtdx3 dhc.
Téves lett még egy még egy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.10. 22:29:46

Azt kell mondjam, a tiedhez hasonló véleményt alkottam a zenéről.
Szent szár,mi ez a fos?

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Videó alatt ott van hogy honnan szedte a zenét.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nemár..., omg <#guluszem1> <#taps>
A zene meg részleteiben tiszta TNG főcím 😛

hatalmas ez a zene benne 😊
Fabio Capello

A Simit az olvastam, azt hiszem, itt is írtátok. De azzal szerintem könnyebb is elérni a 100k dps-t a konzol és a boff-kiosztása miatt. A Galaxy meg gondolom egy Dreadnought volt. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a retrofitből mennyit lehet kihozni 😄

Fabio Capello
Ryan ütötte meg a 100k+-t Schimivel ISA-n úgy egy hete kb, talán kettő, aztán kihívásból a 40k+-t egy Galaxyval

Jaa,azt hittem hull-t akarsz 40k-ra vinni.Szerintem nem kell ahhoz epic cuccos,epic fegyókkal már 100k sebzést csinálnak.

Igen, dps lenne, sry.

Fabio Capello
dps, gondolom...

40k hull? vagy mi?

Kösz,megjött,viszont így elbasztam,mert betettem egy accx2 rapidot is.<#nyes>

Olvasom, hogy flottás Sovi refittel elérhető a 40k, flottás mk xiv-es epic és ultra rare cuccokkal. Képzelem, mennyi dilit és ec-t égethettek el, míg sikerült. De legalább van példakép 😄

át küldöm plata
Raul leírnád nekem még egyszer milyen statos fegyverek is kellenek?
Tegnap neki álltam leveleket törölni és a leveledet is kitöröltem.

Gundark 1 1
Ez olyan hogy kinek mi tetszik 😊 Én pl plazma fan vagyok. Romulán plazmáim vannak, plusz a singularity harness. használtam biomolaculart is, az is tetszett. Most szedegetem ki a delta repuból a thoron-os polaronokat, majd kipróbálom azokat is. De jó az obeliskes antiproton is. Szóval elmondható amelyik tetszik azzal nyersz 😊
Bár nekem is a dis a legszimpatikusabb.;-)
Köszi a válaszokat.a cutting beam már megvan.jelenleg phasereket használok mellette.dis-t már használtam.nem nagyon tapasztaltam különbséget.
egy omni directional beam kell hátra ami 360 fokos, lehetőleg over szorzóval ha van rá ec-d. ha antiproton, akkor jöhet mellé a obelisk szetes omni beam is, illetve kinetic cutting beam, és gyakorlatilag már van is hátul 2 vagy ap esetében 3db 360 fokos beamed.
Én a disruptort szeretem cruiseren.Ha van rá pénzed szerezz be epic beamet.
Hogy miért disruptor?Fogalmam sincs.

Jaja időközben rájöttem hogy nekem beam kell nem pedig a turret.amúgy cruiserre van valami top beam vagy teljes mindegy mit használok?
Az potyog magától is nem kell kiszedni,órás napos projectet ha indítasz esik egy láda abból szokott esni.De nem próbáltam.

Ezt a Biomolecular heavy dis vagy phaser-t próbálta már valaki?érdemes kiszedni repuból?
Jah, nem, én a vörös hátterű KDF logós itemeket néztem, nem a Medical Rank I-et. Az oké, ilyen nekem is előfordult, ha tele volt puttony 😊
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.09. 23:42:38

Ez nem boff.

Az is lehet, hogy a létrehozás sorrendjében csak az első nyolc látszik, mert pont a kilencedik hiányzik 😞

A BOFF-okat nem a karakteredről 'szedte' le a kandidáló boffok közül (pl. Unable to equip loadout) ? Nekem elég kellemetlen, hogy minden térképváltásnál figyelnem kell, hogy honnan mi hiányzik. Múltkor még a space dutys doffokat is szélnek eresztette.

Bakker,mielőtt leléptem volna csináltam 20 darab fegyót,2 jó lett asszem.

Fogalmam sincs.utoljára rég próbáltam,akkor lehetett többet.

Kijöttem mirroról ez volt a karim táskájában.

Szeretnék két karaktert átmásolni a Tribblere, de csak az egyiket látom, a másik nincs a másolhatók listáján. Ez csak bug, vagy valami korlátozás?

Még mindig sulibánozok.<#buck>
Klingon után fedes romulán karimnak is bebugolt a store szoknyája,22-edik századi szoknyája egyszerűen felszívódott.Kénytelen voltam átöltöztetni.

Sulibán küldi ha critel egész sok xp-t ad,sok sulibán küldi CXP boostal sok sok xp-t hoz.

Szerintem elmehetnek a ****-ba a kínai góréval, ha nem adnak egy plusz napot a maiért <#boxer>

Nem a harmadik dc után még 6 perc.

Aha.Bár érdekes volt.

Mirror közben? Visszaengedett? És hat perc alatt lenyomtatok egy kört?

Na, most jövök én 😄
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.11.08. 22:38:39

Hát mirror kész,az utolsó ciki volt,4 dc.

Utolsó kari,mirror eddig 3 dc.

Újabb mirror újabb dc.<#eplus2>

Itt a fórum hozzá. Vajon foglalkozik valaki tőlük a dologgal?

Egy óra kényszer szünet volt,épp mirroron voltam,viszont így már lejárt a mirror cd.

Launcherben azt írja hogy Server Down.
De felengedett,de kariválasztóban sok gubanc van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.08. 20:46:28

Just B
Köszönöm szépen 😊

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Szia 😊 Vannak külön mail-terminálok (hasonlóan, mint a bank-hoz, vagy az exchange-hez), ESD-n pl. az exchange-nél a hátsó plexifalnál a bankos mellett, egy nagy boríték piktogram jelzi.

Just B
Sziasztok... Hogyan kaphatnám vissza azokat a dolgokat amiket visszapostázz ex-ről ? Van 1 Take item gomb, de az nem aktív ... Ilyenkor mi van ? Egyébként a szeró nálam is dobál ...

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!