• Plata
    Anarchy Online-t nem ismerem,de a World of Warcraftot nagyon jól ismerem,ha jól emlékszem a pandáig van meg a játék.
    Már kigyógyultam belőle,de bizony sok évet letoltam,és nem volt könnyű leszokni róla.Ha nem lenne a vérhülyék szintjére le egyszerűsítve akkor szerintem sosem szoktam volna le róla.
    Sajnos az SW ToR is ebbe az irányba indult,most kezdtem egy új karaktert Red Eclipse szerveren,számszerint a tizenhetediket.A régihez képest a kihívás nulla,már azzal sem kell törődnöd hogy megfelelő statokat rakj a saját és kisérőd ruhájába,mivel a statokat is kivették,mert sok hülye nem megfelelő ruhát viselt,ezért inkább ezt a részt le butították,így gondolkozni sem kell,mert a ruha hozzád viszonyul.
    Jah és a társaknak egyáltalán nem kell felszerelés többé,és most már minden társ univerzális,vagyis ért mindenhez,és olyan kurva táposak hogy egyedül levernek bármit.
    Röhej hogy régen a bevezető sztori nem volt elég a 10-es szinthez,kellett hozzá sokat mellék küldiket csinálni,most a bevezető sztorival 12 lettem,és szinte nulla kihívás sem volt,mert már 1-es szinttől volt társam,aki gyakorlatilag bárkit kinyírt 1-2 lövéssel.
    Vicc hogy 9-es szinten bementem heroic területre és levertem mindent a társammal,szinte semmi kihívást nem jelentettek,régen ha bementél egyedül oda 1 szaros mob szarrá vert 1 másodperc alatt,most egyedül kinyírod az egész tetves barlangot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.15. 19:24:38