• Raulblanco7
    A veterán hajó mikor kijött sem volt OP, csak egy jó hajó, azóta pedig csak rosszabb a helyzet, mostmár vannak a t6-osnál sokkal jobbak.. Én sem használom, régen mikor sok karival játszottam a 3. számú tak karimnak az volt a hajója, de ennyi. A konzol képessége jó és látványos, a t6 traitje torpedós hajóra mondjuk baszott jó, de ezen kívül semmit nem ér szerintem.

Liberated borg faj oké, többnyire azt csinálok farm kariknak

Havi 500 ingyen zen, mondjuk így 3 év után már szép ingyen adag.

Talaxiai faj, még farm karihoz sem próbáltam ki.

Csak lifetimer hely, néha ha elegem van a sok hülyéből vagy trollkodni akarok valakivel, idióta rám ír mikor nyitok egy hajót és könyörög hogy van 500.000 ec-je, adjam el neki annyiért, bemegyek oda, behívom csapatba és mondom neki hogy oké, gyere érte és a tied, de úgysem tud bejönni.

Mondjuk az automata respec tokenek, nagy inventory bank azonnal minden új karinak is nem rossz.

A tüzijáték űrhajóra is nagy királyság.

Egyszer megérte megvenni bőven, én szeretem a sto-t, mégha sok szempontból gagyi is, így néha veszek tőlük ezt azt, nagyobb tétel a lifetime és a delta pack volt amit vettem, 3-4 év alatt az nem olyan sok, meg pár havonta pár ezer zen. Utoljára tavaly karácsonykor vettem nagyobb adagot, akkor vagy 4-5x vettem egy hónap alatt, azóta max 2-3x pár ilyen 2000-3000 körüli adagot egy egy hajóra.