Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részemről kurva nagy csalódás DR,a hajók úgy néznek ki mint a mosott szar,azon kívül hogy betették a 60-as szintet meg egy új stf-et,nem adott semmit.Csak annyit tettek be hogy még több dilit és zent költs,és még több szar repuval pöcsölj."
Meg egy halom hibát ami miatt játszhatatlan a játék de főleg az stf-ek
Nem tudom vagy csak nekem tűnik úgy de mintha le neferelték volna a tier 5 hajókat mert eddig meglépő hajóim k..va jók voltak most meg mintha sz..rt se érnének az mk XII fegyvereivel együtt meg konzolja és még sorolhatnám
ez is lassan a felejtős gamek közé kerül hála a fejlesztőknek
utálom az ilyet mikor leszarják a játékosokat és csak a profi meg a profit
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.10.15. 14:55:33
Részemről kurva nagy csalódás DR,a hajók úgy néznek ki mint a mosott szar,azon kívül hogy betették a 60-as szintet meg egy új stf-et,nem adott semmit.Csak annyit tettek be hogy még több dilit és zent költs,és még több szar repuval pöcsölj.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.15. 11:53:57
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Most új doboz van, érdemes kulcsra költeni az utolsó ezer zenemet? Szeretnék egy benthan cruisert XD Milyen gyakran szokott nektek hajó esni?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.10.14. 23:17:57
Az viszont meglepett, hogy egy új T5 hajó + upgrade hozzá drágább, mint egy T6-os hajó <#guluszem1>#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.10.14. 20:24:21
De asszem 11k valamennyi van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jutalom felmarkolása.

Képek kicsit szarok mert steam-en keresztül csináltam őket,print screen valamiért nem megy SW ToR-ban nekem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 18:55:12
Instant vétel...
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
De a Galaxy X asszem hangárt is kapott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 17:43:22
Amúgy jól sejtem hogy a jó öreg Galaxy Dreadnought-ot nem nagyon használják az Avenger és Fleet Avenger óta?
Terran Galaxy Dreadnought CruiserStadi
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 17:37:17
A fleet exploration retrofit cruisert néztem. Ugye alapból(még skillek mélkül) 44.000 hullja van, és öt engi konzol slotja. A flottás engi konzolokkal konzolonként 10.6% hullt lehet növelni, és rámegy öt. Ha ráadásul az RCS konzolokat teszed rá, még fordulni is nagyságrendekkel jobban fog a végén.
Ez lehetne a hírhedt I.S.S Stadi játszható verziója. Persze annak mob npc-ként több mint 300.000 hullja van, de ez állhatna legközelebb hozzá. 😄
Kérdés. A küldetések nagy részénél a karakter szintjének megfelelő mark-ú item jár jutalmul. Vajon ez is tovább emelkedik most az új szintek miatt vagy marad mk 11?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ránézek majd én is,de sok jóban nem reménykedek.
Annyira nem is izgat,tegnap felcuccoltam a társam,ma kezdődik a vadász idény,úgy hogy most jobban izgat az hogy vajon az új társam hogy fog beválni fejvadászaton.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 11:29:53
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
DR miatt hatalmas torlódás lesz,mindenki játszani akar,tele lesznek a szerverek fél órás órás sorban állások lesznek,amit minden dc után kezdhetsz újra.
Mivel még sosem csináltak kiegészítőt vagy seasont nagyobb bugok nélkül,így valszeg most is sok lesz.Roma kiegnél 50-ezres sor volt belépésnél,és dc hegyek.
Ha F2P játékos vagy,akkor a sor végére kerülsz,előfizetősök soronkívül bemehetnek..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 11:21:23
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
a hétvégén ferengit, xindit, temporalt meg domíniumot, találtam 51 boxot a bankomban, mondom akkor legyen kinyitva, pár közepesen drága trait, más nem jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.14. 10:14:33
meg az r&d-ből minden ára, így hogy boxból esik majd pack - mini pack
Jem'Hadar Attack Ship
2 Sulibán Cell ship
Tuffli
2 Xindi carrier
Tal shiar adapted destroyer
Undine Nicor
ma megpróbálunk nyitni egy ilyen Benthan cruisert is, nagyon brutál egy hajó.
Damage: 7 643 065 (8 815,53 /s)
Hull: 7 195 416 (8 299,21 /s)
Shield: 447 649 (516,32 /s)
#8086: A kék/lila konzolt úgy értem, hogy használat után nem tudom küldözgetni, nincs shared bankom.
Nnna, a nagy szintezésben elfelejtettem indulni a delta pack giveawayen. <#lama>#lama> Hát ennyi volt <#integet2>#integet2>
Ha ilyen vackokkal mint device commodities akarsz kereskedni,akkor kezd egy ferengi karit,és vegyél neki kereskedő hajót,kapásból 45%-al olcsóbban tud rajta vásárolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- polarized weapon box: 60-70% jött vissza, abbahagytam;
- contraband -> kulcs: na, ez az egy, ami bevált, de már veszteséges, így nem csinálom;
- r&d pack (fejből nem tudom a nevét, de csak 3-4 féle nyersanyagot ad): 30-80%-os megtérülés volt mikor elkezdtem, két nap múlva még jobban lement az ára, nem érte meg, abbahagytam;
- research & development pack: felírtam mi esett belőlük, szintén 40-60%-os megtérüléssel, van amit sikerült eladni, van amit nem, összességében ez is veszteséges volt;
- doffos konzolok: ritkán esik olyan, ami elmenne a piacon, legjobbam egy mk 11-es warp drive volt, de az is csak egy millióért kelt el, hiába veszek olyan lila doffokat, amiknek megfelelő traitjük van; alacsonyabb szinten meg nagy arányban jön disaster;
- upgrade: belevágtam, amikor még üres volt a piac és jó lehetőségnek tűnt, crtdx3-es dhc, accx3-as beam, quantum torpedo, ritka eng és általános tac konzol, pár napig egy-két ajánlat volt kinn, azóta meg lenyomták az árakat; ebben 60 millióm áll cuccokban;
- craft: teljesen random mi jön ki belőle, mind színre, mind módosítókra, kis tőkével nem éri meg.
Ezeken kívül mivel lehet még EC-t keresni? Csak a 'kukázás' marad meg a farmolós foundys küldetések.
A lootból a párezres cuccok, a ship device-ok, ezek pakkjait százezrekét is el lehet adni. A commoditiest miért discardolnám, ha egy óra múlva vagy holnap kellene egy doff-os misszióhoz? A kaját is néha el tudom passzolni fél-egy millióért. Nekem ez vált be, két-három karakternél 5-10 millió jött már össze belőle.
A szintezéshez azért használok inkább fehér konzolt, mert az (1) olcsóbb, főleg lootból, (2) szabadon küldhető karakterek között, (3) nem kell se várni a craftolásra, se szívni vele. Egyszerűbb így. Soha az életben nem fog olyan módosítót dobni, amilyet szeretnék. A próbálkozásra sem időm, sem türelmem, amikor inkább a karaktert húznám fel. Ha meg valami jó még is kisülne, akkor két óra játék után dobhatom is ki, ha túlléptem a rank-ot. Nem éri meg.