Kotomicuki#15652
Köszönöm!
De közben Major General (45. szint) lettem és hozzáférésem a XII-es dolgokhoz - a küldetések továbbra is csak X-est dobnak - , így reménykedem, hogy össze fog az jönni. Azért, még végigmegyek 3x az egyiken a zöld, X-es ágyú-torony- és torpedó-feljavító konzolokért - ott 3 részletben kell elverni a Romulán hajót, az meg még talán megy.
Az 1 torpedó, 3 dupla ágyú, 3 torony felállás tényleg hasznosabb, mint a 4 torpedós első fal.
Viszont volna egy kérdésem is...
Úgy vettem észre, hogy egymást is cd-ra rakják a skill-ek a Boff-ok-nál, sőt, van amelyik a másik Boff-nál is, ha uo az a skill, még ha szintben eltérés is van köztük.
Mi volna a célszerűbb:
- egy Boff-hoz rakni az egynemű skill-eket (torpedó, ágyú), vagy szétszórni őket, más-más Boff-hoz?
...
A fed-es karinál rájöttem, hogy hogyan is lehet beváltani a repu-pontokat: lett is egyből 20k, finomíthatatlan dili'-m a nap végére...
Kiszámoltam, hogy 8k napi finomítással (+ 500-at enged a bányászállomáson) és 225-ös árfolyamon 41,5 nap múlva érném el a 2500 Zent, amiből kikerülne az 5 fleet-modul, ami a jobb hajókhoz kell (a 20k Fleet Credit-en kívül, ami csak meglesz addigra) - most van 520 Zen-em, tehát ~1 hónapon belül tudnék egy jobb hajót venni, vmelyik karakternek.
Kérdés: a fleet-es hajókat át lehet passzolni egy másik, uo szövetségbe tartozó karakternek és ha igen, akkor hogyan?
Itt arra gondoltam, hogy pl. a fed-es oldalon nem kéne 3x megvenni a 3-féle (tac, sci, engi) karakternek ua-t, ha lehetne átruházni azokat és a kitanulás végén mindegyik a saját osztályának leginkább megfelelővel röpködhetne.