Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spokk után 7-es lesz a sztárvendég rá fog épülni a hozzávaló epizód is vagy csak megint rosszul fordít a google nekem?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
9 milla egy fleet modul ? Sose lesz flottás hajóm talán max a Defiantot fogom lecserélni.Arra meg sok a 9 milla zent meg nem ezért kapirgálom.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mondjuk a craftos cuccoknak nagy előnye hogy account boundosak.
karakter vagy accunt függő lesz az a fegyver conzol amit kifejlesztek?
Új karaktert én is szeretnék indítani (jelenleg 2-3 lenne tervben), de megvárom a leértékelést, azért 1065 zen az komoly pénz 😞
Robo, szerintem úgy voltak vele hogy mész egy stf et kapsz 50-150 markot beváltod örülsz. Nem volt a terv része hogy ezermillió mark begyűjtése után váltod be.
Remélem változik valami a repunál is. Jó hogy mindenki 100-150 markot kap egy egy stf után, kivéve a romulánokat. És alig van romulán stf pl az omegához képest. Az epohh os rész meg vicces, de nem így akarom 😊
melyik fegyver szett jó még? Meguntam a plazmát, most átállok kicsit a bio molecularra, vagy inkább az antiprotonra. Az ap helyből +10% sebzést ad nekem az obelisk miatt. Aztán ha megvan az exprimental beam megnézem ezt a singularity harnesst 😊
Indítok egy romulánt is megint, hogy immáron ennyi tapasztalattal a hátam mögött valami életképes cirkálót rakjak össze vele. De úgyis kérdezek még 😊
A mostani "fő" karakteremmel hogy tudom segíteni az újat? A repunál van a token azt tudom.
Tudunk már valamit arról hogy a delta repuból mik lesznek?
Plata te mint nagyfogyasztó hogy csinálod az 1000 karakteredet? 😊 Belépsz egyhez, elindítod a doffokat és mész tovább, vagy mész egy egy stf például mindegyikkel?
Soha nem lesz beváltva míg a mostani rendszer lesz. xD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
na azt a mennyiséget szép egérmunka lenne befinomítani nekem a 3000 is sok volt 1200 nál meg is pihentem😊
az kapásból volna 500 zen mármint a 9000 mark. 😊
Lassan meglesz a minimum egy hajóra.
A torpedóból meg ha jól emlékszem egyet lehet tenni egy hajóra
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.23. 22:30:28
És van 7 R&D ág.
Craft
legalsó 6000-es xp-s projekttel szintezed, minél magasabb a szintje annál jobb esélyeid vannak a gyártásra.
alapanyagot gyűjtögeted, azokból alkatrészeket csinálsz, majd végül magát a cuccot további alapanyagokból és alkatrészekből
vannak nagyon extrás dolgok, azokat csak 15-ös szinttől lehet gyártani
catalyst pedig javít az esélyeiden, hogy valami ultra rare cuccot csinálj.
kb ennyi, felesleges magyar leírás ennek
Eléggé frusztrálva érzem magam miatta nem tudom mit kezdjek először tápolni fejleszteni
Most lestem bele először kicsit nagyon idegen számomra.
Amúgy nem USS Dauntlessnek hívták az első hajónkat a Bridge Commanderben?
Elvileg ez kánon hajó, egyrészt ugye Arturis hajója a Voyagerből (amire utaltál), másrészt az Enterprise-ban is szerepelt egy alternatív idősíkban a Procyon 5 melletti csatában (gömbépítők vs föderáció).
Jó ideje abbahagytam, de megéri, igen. Kevés időt kell rászánni (mondjuk napi öt percnél nem többet), de sok markot ad. Érdemes csoportosan tagelni a nyulakat, akkor több répát 😛 kapunk, s utána gyakrabban tenyészthetünk nyulat. De ha egyedül csinálja valaki, akkor is összejöhet két-négy nap alatt egy 400 markos nyuszi.
Nekem is van már 8k zenem,meg vagy 300k dilim.
310 zenem már van😊
szegény orioni karakterem megint csak a gurambába fog kényszerülni
Akkor ezek szerint a régi most bent levő hajókészletet kidobják vagy mellécsapják?
Bocs ha hülye kérdéseket teszek fel nagyon nem vagyok képbe hogy most mire készülnek
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.19. 10:25:55
Minden új hajó zenes lesz.
akkor nem ez az a hajó amire gondoltam?USS Dauntless (NX-01-A) - Memory Beta fejlesztésű jármű
ezt még ha nagyon fájó be próbálom zsákolni gondolom mivel köze van a filmhez tutti hogy gyémántos lesz akkor viszont kampó.

Én már csak a guardian cruiser -ben bizom a fedes oldalon.
Remélem, AZ nem lesz elcseszve kinézetileg.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD