Kotomicuki#14516
Nos, így (100% weapons, 50% shield) sikerült 50% közelére lelőni, de uú, ha nem hamarabb szétkapott - ez azért nem az a csukott szemmel és fél kézzel kategória...
Továbbra is érdelesnek tartom, hogy a videóban szinte csak úgy átsuhan a skac azon, amin én, a vélhetően jobbal fennakadok.
Mivel dupla XP-s hétvége volt, ezért csak szintem van, vagyonom semmi: 100k ec-m nem volt még egyszerre -> nem vok abban a helyzetben, hogy mindent lecseréljek.
A saját gyártáshoz sem volt még elég 20 órám - 2xXP-s hétvége - , meg alapanyagom sincs - hogy oda is miért nem hagy belépni... - , így eléggé leszűkült a játéklehetőségem és az esélyem a továbblépésre...
Plata:
Ami hiányozna a tornyoknak a 250 fokosokhoz képest a tűzerőben, azt a lövegek bepótolják - szvsz.
De akkor sem szabadna ennyire 0-nak lennie, ennek a felállásnak sem - annyira azért nem gagyi, csak egy alap belőle.
A konzolokkal gondban vok, ez igaz - ezekre aztán végképp nem futotta a fegyverek után - , de némi pluszt azért adnak a pajzs regen-re és a fegyverhez is.
Próbáltam az értelmes dolgokat húzni a kapitányomon is, de ez sem segít túl sokat.