• Kotomicuki
    De miért pont a lényeges részeket hagyja le a mentett képekről a játék - csak az űr és a hajó, semmi panel és infó?!

"City on the Edge of the Never" a küldetés, amiben a nálam sokkal nagyobb hajón fennakadtam (Pursue the I.K.S. Baj) - bevallom, nem néztem meg a végigjátszást még.
    Ezt "hivatalos" helytől sózták rám, ha visszadobom, akkor másnap megint rám erőszakolja - annyi hasznom van belőle, hogy van 2 gyűjtőhely a térképen és tudok alapanyagot bányászni (persze, még véletlenül sem olyat, ami kéne)!

A hajómon - most már - VIII-as az elhárító és a pajzs, 2x dupla [Acc]x2 és 2x szimpla ágyú lő előre, amit 3x [Dmg] Plazmatorony támogat. Amikor utoljára próbáltam, akkor még volt VI-os dolog is a hajón, de az új szettel sem nőtt meg a tűzerőm - érzésre - a RA-küldetéseket elnézve: hihetetlenül gyengének érzem ezt a felállást is. ( A Red Alert-re visszatérve: nekem is kevés pontot ad a hajókért, csak a végelszámolásnál bőkezűbb - Tier IV-esnél jobb még nem tudtam lenni.)
    A tisztek még azok, akiket kaptam, fejleszteni még nem fejlesztettem rajtuk, mert azt sem tudom, hogyan kellene (ha beleölnék a nemlétező vagyonomból a torpedósra, akkor biztos, hogy a sugaras rásegítés kéne, amilyen szerencsém van) - az assignments küldik pörögnek rajtuk csak, felemás sikerrel.

Továbbra sem tudok belépni a tőzsdén az R&D-s dolgokhoz, se a dobozokhoz, se a kulcsokhoz...
    Ezek szinthez kötöttek (nem csak játékoshoz, hanem pl. tudományoshoz is)?!