Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint elkövettek jó pár hibát amit hiányolni lehet majd.
Pl ezek az átlátszó pajzskiegészítõk ami a vállán van az emberkének meg a bal kézre lehet feltenni valami consol szerûséget ezeknek a színezése kicsit gagyinak látszik illetve ezt a conzolt nem lehet jobb kézre tenni pedig általában ott kapirgál a karakter ja transportot hív.
Remélem ezek csak átmeneti kissebb effektzavarok fleetre még nem jutottam ki csak ezt a videjót láttam.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
a régi caracter transfer oldal átdob arcba ott meg nem találtam ilyen opciót.
Nem akarok ott is szenvedni hogy 50 es legyen egy karakterem
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Marad az akadémia?
Triblin fent vannak már az új változtatások érdemes felmenni rá körbeszimatolni?
Apropó, néhány hónapja megy US-UK-ban egy Star Trek hajók modell sorozat. (makett de mindegy 😊
Fém, olyasmi mint a Star Warsos most. Nem tudja valamelyikõtök, lesz az idehaza? Kicsit bízom benne hogy az SW után ezt is hozzák.
Amikor csak 3-5-en voltunk egy térképen, akkor is többen úgy rohangáltak, mint pók a falon, pedig egy kicsit higgadtabb fejjel észrevehetõ lett volna, hogy legalább olyan 6-8 egymástól független nagyrészt zárt vonalú útvonalon lehetett volna gyûjtögetni, így egymást nem zavarva hamarabb végeztek volna.
Én magam ettõl függetlenül nagyszerûnek ítélem a teljesítményem, a 17 (+3 ajándék) összekapart doffnak nagyon örülök, közöttük van több olyan, akit épp megvásárolni szándékoztam.
Azért volt vicces jelenet is, amikor a holoklingon átment az Akadémia kerítésén, õt meg követte a kadétom és az odarendelt biztonsági csapat is. Persze lelõni meg nem tudtam <#violent>#violent>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Lehet ezeket valahogy fejleszteni késõbb?
szellemirtók Team😊
Én magam még nem használtam, szvsz feleslegesen is foglalja a helyet a boff-oknál más fontosabb dolgok elõl (pl. attack patternek).

a flovot akkor sci karakter tudja jól ki használni?
Ha van Flow Capacitor konzol, akkor kell Starship Flow Capators skillre is tenni.
De ez fordítva nem igaz, a Flow Capacitors skillt lehet más célra is használni: pl taktikai kapitányok esetén subsystem targetting-nél, vagy ha van Plasmonic Leech konzol (energiaszint növelés céljából).
Legalábbis így értelmeztem a dolgokat. 😊
Ha flovra vagyok skillezve vagy ha nem?
Valószínûleg akkor bevállalok egy Hamletet, nem fogok tökölni hetekig Tíz tized farmolásával. Köszi 😊
Szeretnék kérdezni a hozzáértõktõl 😊
A jelenlegi szabályok szerint lehetséges-e 1 db tactical team-et 2 lila conn officerrel folyamatosan aktívan tartani? Fórumbeli források szerint igen, de nekem számszakilag nem jön ki: a TT 10 sec buffot ad, a cd-je meg 15 sec, így marad 3-5 sec-ig inaktív. Vagy rosszul gondolkodok?
Szükségem lenne fõtisztre (aztán többre is) az elõzõ karakteremmel valahogy sikerült beszerezni, de most valahogy elvesztettem a fonalat. Megmondanátok hogy lesz egy új mérnököm? 😊
A másik, a temporal ambassadortól nem kapom meg az Ambassador osztályú hajót? Vagy legalább a lehetõségét? Nem látom sehol. Mondjuk csak a földi dokkban néztem. Lehet nem is kell?
Köszönöm!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Hm, nem is tudtam, hogy ilyet is lehet. XD Kicsit lemaradtam a négy katakteres részecskevadászattól. <#integet2>#integet2>
A karakter hajón van.
Másrészrõl az egész inkább egy az Archer-féle Enterprise Xindi-kiterjedésbeli épületre emlékeztet, de az ugye nincs benne a játékban.
Így maradnék az elõbbinél: egy a Vadvidéken játszódó foundrys küldetés helyszíne.
Találtam egy jó gift progit