• lammaer
    Csak halkan jegyzem meg, nekem sikerült ingyen szereznem egy rakás bank slotot, beleértve az account bank slotot is.

Az történt hogy úgy döntöttem beinvesztálok 1 havi előfizuba, mert az ad pár dolgot ami kényelmetlenséget okoz (kicsi az inventory+bank, nincs account bank). Nem akartam folyamatosan előfizus lenni, csak megkapni a permanens dolgokat:

An Additional Character Slot
    30 Bonus Inventory Slots (added as you level)
    60 Bonus Bank Slots (added as you level)
    20 Bonus Account Shared Bank Slots
    2 Additional Bridge Officer Slots (added as you level)

Szépen be is pötyögtem a kártyaadataimat, mondtam hogy kérem az 1 hónapos ismétlődő előfizetést, végigmentem a procedúrán és előfizussá váltam.
    Mivel nem akartam hogy folyamatosan havonta lehúzzanak, belépés után (miután láttam hogy megkaptam a permanens dolgokat), fogtam és lekapcsoltam az előfizetést.
    Csak hogy az történt hogy olyan gyors voltam, hogy a cryptic nem húzta le a kártyámat (azóta se), de a permanens dolgok megaradtak. Immáron van már vagy 3 hete az ügynek, ők nem szólnak, én se szólok. Lehet nem voltak arra felkészülve hogy visszavegyék a permanens dolgokat az embertől.

(a többi ajándék, ami akkor jár ha aktiv az előfizetés természetesen nem működik, de asszem jó ez igy).